GSC Portal İki Yıldıza Kesik, Prandelli Revizyona Gidiyor!

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan
040920141044532634659_2.jpg

Balıkesirspor yenilgisinin ardından oynanan futbol nedeniyle eleştirilen Galatasaray’da teknik direktör Cesare Prandelli’nin Sivasspor maçında bazı değişiklikler yapabileceği öğrenildi.

Detaylar GSC Portal'da...

Ne revizyon ne revizyon Brumayı klübeye çekmekmi revizyon tüküreyim böyle revizyona bu adam insanı çıldırtır ulan benim gibi adamıda konuşturuyosun ya helal olsun Prandelli

Bu takımda gerçekten kesik yemesi gerekenlere neşteri vurmalı

o zaman taraftarda kendisini her koşulda destekler

aksi takdirde şikecilerle oynayacağımız maçı göremez NET...

Burak yalniz kalmasa neler yapar neler. Bunun ameliyat ettigi hasta ölür. Teşhisi koyamiyorsun daha. İnşallah böyle birşey düşünmüyorsundur.

Adamın adını dahi duymak okumak istemiyorum o derece soğudum

Bi teknik adam bu kadar seri hata yapmaz yav, kendi kendine bişey mi deniyor napiyor

-Tapatalk-

Son düzenleme:
allahini seven kovsun bunu ya iyice batiracak takimi kaldigi saniye aleyhimize isliyor

Yönetimin en büyük hatası Prandelli'nin yanına ligi ve takımı tanıyan bir yardımcı hoca vermemesi.

Şu rezil ve (yavaş) futbolun bedelini, takımın en (hızlı) ve hücuma dönük oyuncusu Bruma'ya ödetmek...

Sen de bir rüyadan ibaretmişsin Cesare...

Diğer hafta da Muslera'yı kesip Eray'ı oynatmaz umarım :red:

İki yıldıza kesik başlığını görünce bir an Selçuk & Burak diye ümitlenmiştim ama ... :crushed::crushed:

Yönetimin en büyük hatası Prandelli'nin yanına ligi ve takımı tanıyan bir yardımcı hoca vermemesi.

Dediğine katılıyorum hatta bugün basında öyle bir haber vardı

Ünal başkan yanına bir Türk yardımcı hoca verelim demiş

o İsimde Tugay'mış

eğer öyleyse aman kalsın Tugay filan

iyice sinir hastası oluruz

Beyler haberi okumak icin girenlere soyleyeyim kesecegi adamlar burak veya selcuk dgl

Geri
Üst Alt