GSC Portal İki Yıldıza Kesik, Prandelli Revizyona Gidiyor!

Yekta'yı kesip Melo'yu,Bruma'yı kesip Burak'a yardımcı forveti ilk 11'e koyacakmış.SB ikilisi yine sahada yani.

Dediğine katılıyorum hatta bugün basında öyle bir haber vardı

Ünal başkan yanına bir Türk yardımcı hoca verelim demiş

o İsimde Tugay'mış

eğer öyleyse aman kalsın Tugay filan

iyice sinir hastası oluruz
Aynen öyle Tugay'dan başka hoca kalmadı mı. Bizim eskilerden kalanların hepsi mi takım çalıştırıyor? İtalyanca bilen eski futbolcumuz yok mu. Okan bir kaç sene İtalya'da oynadı boşta olsa belki katkı sağlar.

Sakallarida kesmis ama beyne kan gitmiyor hala. Mustafa hocanin da dedigi gibi 2 aydan fazla oldu hala oyunculari tanimiyor!!!!!

Biz gs nin iyi olmasını mı istiyoruz yoksa tek derdimiz burak yılmaz denen futbol özürlüsünün kariyerini kurtarmaya çalışmak mı???

Şaka mı bu adam ya Allahım bizi sınıyorsun biliyorum fatih hocamuın ahı bunlar hep

Bu bize kan ağlatacak gidene kadar, öyle görünüyor. Hapı yutmuşuz biz.

Haftaya maça gidecegim. Küfür etmem belki ama gene rezil oyunlarini görürsem yuhlarim isliklarim. Kimse çikipta taraftara laf etmesin. Bu işi düzeltirse yine taraftar düzeltir. Sen herşeye gözü kapali destek verirsen sonun felaket olur.

Haftaya maça gidecegim. Küfür etmem belki ama gene rezil oyunlarini görürsem yuhlarim isliklarim. Kimse çikipta taraftara laf etmesin. Bu işi düzeltirse yine taraftar düzeltir. Sen herşeye gözü kapali destek verirsen sonun felaket olur.

bi ıslıkta ünal aysala?

••ÜNAL AYSAL İSTİFA••

Ya kardesim FT'yi de al yanina gidip beraber Floransaya yerlesin. Komsu olup bahçenizde izgara kebap yapin. Toptan kurtulalim sizden artik.

Yönetimin yaptığı tek doğru bu sene prandelli ile kısa sözleşme yapması tez zamanda kurtulmak dileğiyle takımın en kötü en rezil 2 adamı burakla selçuk beklerken tek birşeyler yapmaya çalışan eller tutulur brumayı kesiyor yazıklar olsun bu kadar kör cahil teknik direktör olunmaz

yanlış yerlerdesin ihtiyar.

Hagi den kotu teknik adam olamaz diyordum ama Prandelli bunu degistirecek galiba.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yönetimin en büyük hatası Prandelli'nin yanına ligi ve takımı tanıyan bir yardımcı hoca vermemesi.

yerli hoca olsaydı bir nebze daha iyi olabilirdi ama prandelli'nin yanına kimi verirsen ver gene de pek bir şey değişmez. oyunu okuma yönü 0. yaptığı değişiklikler fiyasko. bence kendi de zaten ne yapmaya çalıştığını, neden bu takıma geldiğini, bu takımın büyüklüğünü ve hedeflerinin ne olduğunu tam olarak bilmiyor. bütün hazırlık maçlarında takımı 4-2-3-1 oynatıyor, oyuncuları bu sisteme hazırlıyor. lig açılıyor sistem değişikliği yapıyor. kanatsız sisteme geçiyor. 3 tane defansif, ağır orta saha oyuncusu ile maça çıkıyor vs vs şu 1 ay içerisinde prandelli'nin hatalarını tek tek saymaya kalksak roman olacak. şöyle dışarıdan yabancı biri baksa bizim takıma herhalde ilk td'liğini Galatasaray'da yapan bir adam var sanır. 50 kusur yaşına gelmiş italya milli takımını çalıştırmış bir hoca var demez

Takıma hız katma olasılıgı olan tek futbolcuyuda kesiyor.

Balıkesir macının daha altında oynayamayız, o futbolun sıfırı gördügü noktaydı ama artık balıkesir macının üstündede bir futbol oynamayacagımız kesin.

Yalnız az önce o iki yıldızın selçuk ile burak olduğunu sanıp koşarak gelmiştim .Hayal kırıklığı ile dönüyorum.

Geri
Üst Alt