GSC Portal İki Yıldıza Kesik, Prandelli Revizyona Gidiyor!

Revizyona bak
Koskoca takımda Bruma'dan başka futbol oynamaya çalışan adam yok, Prandelli bey Bruma'yı yedek bırakacakmış. Yakışır. Bıraksın.

Ben de ağır kaptan ile bay ofsaytı kesecek sanmıştım. Gördüğüm en kötü teknik adam bu olabilir.

Bruma şu takımda rakibi geçmeyi düşünen, adam eksiltebilen tek adam. Tarık ile beraber 4-2-3-1'in herhangi bir kanadında oynasalar iş yapabilirler gibi.

Burak yalniz kalmasa neler yapar neler. Bunun ameliyat ettigi hasta ölür. Teşhisi koyamiyorsun daha. İnşallah böyle birşey düşünmüyorsundur.

Drogba gibi forvetle bile saç baş yoldurdu bize bizim geçen sene en iyi oynadığımız maçlardan biriside buraksiz süper Kupa maciydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

italyan kafası dedik ne alakası var dediler. buyur burdan yak .

Ya nedir bu kanatsiz oynama sevdasi bu adamda :D Italya'da da aynisini yapiyordu

Aman ne revizyon.. Bruma'nin yedek olmasi bize hicbirsey kazandirmiyor.. Selcuk Burak umuduyla konuya girdim.. Hata bende!

ikiside kötü oynuyor

Drogba gibi forvetle bile saç baş yoldurdu bize bizim geçen sene en iyi oynadığımız maçlardan biriside buraksiz süper Kupa maciydi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burak Yilmaz Selçuk İnan oynamadiginda herşey düzelmeyebilir ama iyi oynamadigin maçlarda galibiyet oranin artar. Biri oyunu yavaşlatiyor. Digeri ofsaytlarla hücumu baltaliyor.

dakika gecmeden kovulmalıdır

ne yaptıgını bilmiyor bu adam

hızlı oynamalıyız diyor,önce olcanı kesti simdi brumayı

selcuk ve cemalle oyunu hızlandırmayı düsünüyor herlade

tam skandal

Ahahahahahahahaha kovun la şu adamı.

Biri vardi ya bunun icin dunyanin en iyi hocasi diyordu ugur melekemiydi o :)

Harbi gözümden düstü artik bu nasil teknik direktör olmus???!

Ulan bu adam geldiginde herkez ove ove bitiremiyordu hemen 180 derece dönüşler başlamış ben yorum yapmadım hiç

Şu takıma falcao gelse medya buraka yardımcı geldi diye yazacak.Yahu bu adamın ne özelliği var ki kesilmesi gündeme dahi gelmiyor.

Geri
Üst Alt