GSC Portal İki Yıldıza Kesik, Prandelli Revizyona Gidiyor!

Son dönemde takımın aldığı kötü sonuçlarla birlikte yine türeyen mevsimlik kuşlar her geçen gün daha da artmakta forumda.
öyle konular açılıyor öyle yorumlar yapılıyor ki antuda dahi yazılmaz yazılamaz.
Bu forumu yönetenler açılan konulara mesajlara dikkatlice bakar incelerse görecektir bu kuşları.
Ve inanın forumun hem kalitesi çok düşüyor hem de çekilmez bir hâl alıyor.
Sonuçlar ne olursa olsun takım bu kadar aşağılanmaz.
Galatasaray bu kadar espri malzemesi yapılamaz hemde bu forumda!!
Eğer bu kuşlar istediği gibi yazıp çizmeye devam edecekse forumun adını
Beyaz Forum olarak değiştirin daha anlamlı olur.

Biz gs nin iyi olmasını mı istiyoruz yoksa tek derdimiz burak yılmaz denen futbol özürlüsünün kariyerini kurtarmaya çalışmak mı???

Erco dostuma katılıyorum...Şu anda bu takıma messi,falcao falan gelse utanmadan burakı bozdular,burak bunlar geldikten sonra bozuldu falan diyecekler..Tek amaç bu adamı oynatmak sanki..

Nefretimsin Prandelli. Sen teknik direktörsen Klopp ne o zaman teknik direktör olamaz başka bir şey ne biliyim taktik direktör olsun ama senin teknik direktör olduğun yerde ben Yılmaz Vural'a bile teknik direktör demem. Hakaret olur adama.

Galatasaray da bir yıldız var o'da Sneijder, zaten onu kaçırmamıza da az kaldı

edit: Muslera' ı unuttum

.........Muslera
Tarik semih chedjou hakan
Olcan selcuk melo bruma
..........sneijder
..............burak

Cok mu zor be adam

Şöyle çıkacak kesin

Muslera
Veysel - chedjou - Semih - tarik
Melo - Yekta - selçuk
Pandev - Burak - sino

Bruma yedeğe çekilirse ve 3'lü orta saha fantezisi+SB kankalar saha da oldugu sürece bir puan kaybına daha hazırlıklı olalım.
Böyle revizyon mu olur Prandelli amca?

Iki yildiz diyince bir an icin Selcuk ve Burak sandiniz degilmi ? :asd22:

Bruma'yı kesmek belki doğru olabilir ancak 4-3-1-2 gibi bir sistemde kimi keserseniz kesin bu 3lü ortasaha ile hiçbir şekilde rahat bir oyun sergileme imkanınız yok. Öncelikle sistemi gözden geçirmeli Prandelli. Şuan en çok 11de olması gerekenlerden biri Olcandır bana göre. Ama gelin görün ki 2 senedir yatan Selçuk rahatlıkla 11e girebilirken, Olcan Adın 18e dahi giremiyor. Ben, bu sistemde devam edersek ligde rahat maçlar izleyeceğimizi düşünmüyorum.

melo'nun dönüsüyle dzemaili zaten kesilecek de ama bruma'yi kesmek nedir be adam?

en tehlikeli adami hangi akil ve mantikla kesiyorsun?

Takimin belki de en iyi dribbling yapan oyuncuya bunu yapmak ayri bir deliliktir.

Kredin azaliyor Cesare hoca

Brumayi kesmek kolay tabi

LG-P920 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Geri
Üst Alt