İkizlerim Dünyaya Geldi 👼👼

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
Renktaşlar, sizlerle çok özel ve sevinçli bir haber paylaşmak istiyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ikizlerim; kızım Ayça ve oğlum Arda dünyaya gözlerini açtı. Bir kızım daha var. Böylece bir anda 3 çocuk babası oldum. Darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına. :hat: :love:

Allah analı babalı büyütsün. İkiside ilerde gassaray camiasında büyük sporcular olsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaşlar, sizlerle çok özel ve sevinçli bir haber paylaşmak istiyorum. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ikizlerim; kızım Ayça ve oğlum Arda dünyaya gözlerini açtı. Bir kızım daha var. Böylece bir anda 3 çocuk babası oldum. Darısı evlat sahibi olmak isteyen herkesin başına. :hat: :love:
Allah analı büyütsün Sevgili Aslan.

Allah analı babalı büyütsün. Sağlık içinse bir ömürleri olsun. Ayrıca isimleri çok beğendim 🥰

Sevgili Aslan. Allah bagislasin ve cok guzel omurleri olsun Ayca ile Arda'nin. 20 yil evvel bizim ikizler dogdugunda hayatimiz degismisti. Ikiz babasi olarak sana ve esine guc ve sabirlar diliyorum.

Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun. Sana şampiyonluk ile birlikte üçlü bayram yaşatmışlar :ka:

hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kardeşim. güzel ve anlamlı bir günde doğmuşlar :D

Geri
Üst Alt