- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
ninja kablumbaga yok sanirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ninja kablumbaga yok sanirim
başarılar Alper adminim barçayı tutuyorum ama güzel bi müsabaka olsunFabrizio Romano: "Ilk 11'i biliyorum. Mbappe yedek cunku hafif agrilari var."
XI: Courtois; Vazquez, Asencio, Rüdiger, Mendy; Tchouameni, Ceballos, Valverde, Bellingham; Rodrygo, Vinicius Jr.
Bizde bu mümkün değil ki.Adamlar 1.katı ne güzel eklemişler.. bizimkilerde ışık led florasan derdindeler
Ekli dosyayı görüntüle 284336
Ekli dosyayı görüntüle 284337
Yuhsarmaz
pas
Fb maci sonrasi basim catliyor hala
Farkindaysan olimpik kosu alani var(di) orada bizim stadyumda oyle bir bosluk yok.Adamlar 1.katı ne güzel eklemişler.. bizimkilerde ışık led florasan derdindeler
Ekli dosyayı görüntüle 284336
Ekli dosyayı görüntüle 284337
Abi adın gercekten daniel miAllah bir yerden alıyor başka yerden veriyor tipe bak yamalın
daniel jacksAbi adın gercekten daniel mi
Evet jek danielden geliyorAbi adın gercekten daniel mi
barça altyapısından tipi düzgün topçu çıktığını hatırlamıyorum messi, xavi, iniesta, busquets ilk aklıma gelenlerAllah bir yerden alıyor başka yerden veriyor tipe bak yamalın
Saydığın adamlarda bir şey yok yav bunda da bir şey yok da sarıya boyatınca tuhaf olmuş. Yakmışlar mı sarıyı boyarken bi tuhaf gözüküyor turuncuya çalmışbarça altyapısından tipi düzgün topçu çıktığını hatırlamıyorum messi, xavi, iniesta, busquets ilk aklıma gelenler
Lamine Yamal. Babası Fas, annesi Ekvator Gine.Saydığın adamlarda bir şey yok yav bunda da bir şey yok da sarıya boyatınca tuhaf olmuş. Yakmışlar mı sarıyı boyarken bi tuhaf gözüküyor turuncuya çalmış