İKK 24/25 Final | Barcelona 3-2 Real Madrid | MS | 26 Nisan | Tivibu Spor 1

la masiadan çıkan gencolar ile madridin parayla brezilyadan fln aldığı “wonderkid”ler arasında çok fark var.

şu kadroya şu topu oynatmak aşırı enteresan realin hiçbir sistemi yok resmen

barcelona ve real arasındaki fark ts ve bizim kadardır minimum

Kroos'tan sonra orta sahada gerçek üst düzey bir maestro eksikleri var. O role zor da olsa sokabileceğin yaşlı Modric, çömez Arda, pırpır Brahim ve işte o özelliği fiziksel özelliklerinin gerisinde kalan bir Bellingham ile sürekli bir oyun dominasyonu zor oluyor... O zaman da Vinicius-Mbappe-Rodrigo ile müthiş bir geçiş takımı olabilirler diyorsun (gerçi ligde kapanan takımlara karşı o da her zaman sökmez ama) ama o oyun için bile bol bol araya, defans arkasına ince toplar oynayacak birileri lazım. Elbette hiç yapamıyor değiller ama yine de yetmiyor.

Real'in yerinde olsam Hakan'i alırdım ama yaşlı

3 tane falan penaltiyı yediler bir suru kart vs yi geçtim bile ona rağmen rudiger konyalilar gibi hakeme madde firlatiyor vini vs sovuyor yav :asd:

Real her zaman kayrildi. Geçen sene leipzig maçını izleyen ne demek istediğimi anlar. O 15 ucl nasıl kazanıldı. Real ile oynadığımız çeyrek final gibi yüzlerce maç gösterebilirim. Bunların hegemonyasini kırmak gerekiyor. Hansı Flick bunları tokatladikca iyice conta yandı. 11 mayısta bir daha yapıştırır iyice sogurlar. Sevilla ile valencia çok beter halde onlar guclense bu kadar da sivrilmezler

Realli oyuncuların hakem tepkileri komik, aleyhlerine bir şey olmadı maçta.

Barca da kötü günündeydi ona rağmen kazandılar.

Yıllardır hem CL hem de La Liga peşkeş çekildi bu kralın eniklerine..

Yeryüzünde FB den daha itici, daha karaktersiz bir takım varsa o da Real dir..

Aynı kibir, aynı yüzsüzlük, aynı arsızlık..

İkisinden birine.. Kim koyarsa koysun, Allah razı olsun..

2007 miydi hatırlamıyorum, Ronaldo'lu monaldolu kadro, Real o sezon sadece babayı almıştı.
Tarih tekerrür etti, Real 2025'te sadece babayı aldı.

Başka kupa yok herhalde ortada olan?
Sezonu kupasız kapatıyorlar.

Geri
Üst Alt