İKK 24/25 Final | Barcelona 3-2 Real Madrid | MS | 26 Nisan | Tivibu Spor 1

Real'i FB'den farklı kılan tek unsur bir şekilde yakın dönemde de çok kazanmış olmaları. Bunlar da şöyle bir 10 sene kupa alamasa da hepten FB ile eşleştirerek komple aynı kefeye koyarak nefret etsek...
tam aksine real ve gs arasinda çoğu zaman winner olabilmek ve ulkelerinin acik ara en cok sampiyon olmak gibi birçok ortak nokta bulunmakta.
fener barca arasindaki en büyük benzerlik ise 2 kulubunde yakın zamanda kayitli ve belgeli olarak şikeye bulaşmış olmalari. ancak büyük kulup olmalari sebebiyle bir sekilde bu sureclerden hasarsiz veya az hasarla geçmeyi başardılar.

ancelotti net olarak miadını doldurdu artık. sene sonunda güzel bir vedalaşma sonrası, yeni gelecek hocayla (çok büyük ihtimalle x.alonso) ve bek, orta sahaya yapılacak 2-3 takviyeyle kupalar kazanmaya kaldıkları yerden devam eder r.madrid.

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Barca maçlarında Jude fazla öne çıkmamalı. 6 numara gibi takılmalı. Gol işini de ilerideki 3'lüye bırakmalı.

Verilmeyen 4 5 penaltı ve 3 4 kırmızı karta rağmen Barça arslanları kralın çocuklarını madara etti. Şerefsiz it Perez bir köşede ağlamaya devam edebilir. İspanya'nın fbsi kollanmayı kendilerine hak gören it oğlu it sürüsü.

Ben hayatımda bu seneki kadar real madrid'i hiç böyle bencil bir takım olarak görmedim. İnanılmaz benciller kimse birbirini görmüyor herkes skor yapma peşinde.

Ben hayatımda bu seneki kadar real madrid'i hiç böyle bencil bir takım olarak görmedim. İnanılmaz benciller kimse birbirini görmüyor herkes skor yapma peşinde.
Mbabbe bozdu bunları, bu hayırsız PSG den gittide adamlar takım oldu, Real de er geç anlayacaktır bunun topçu olmadığını, gitsin arabistan çöllerinde takılsın bundan sonra.

Geri
Üst Alt