Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu beğendin mi diye attım. Beğen ulan artık. Yoksa seni bulup zorla begendirecembu o mu yaw dede
Bunu beğendin mi diye attım. Beğen ulan artık. Yoksa seni bulup zorla begendirecem
Beni mi ima ediyon dürüst olFotoshoplu karılar paylasmayalim
Nişanlın var ama hep karıların topicindesin azgın tekenisanlim var
Genel şahsi olarak hedef alacağım kişiler listesinde yoksun renktasBeni mi ima ediyon dürüst ol
Nişanlın var ama hep karıların topicindesin azgın teke
nişanlın olduğunu her yerde söylersennisanlim var
O çok ayıp bir yakistirma. Feramuz adina uzuldumBirdaha altinlarsan, ustune @Feramuz Kayalar salarim
nişanlın olduğunu her yerde söylersen
nazara gelirsin
unutma güzel şeyleri paylaşıldıkça
kaybolur
Marjinal biri olan feramuza emir eri muhamelesi yapman kutsal ittifakiniza zarar verebilirBirdaha altinlarsan, ustune @Feramuz Kayalar salarim
Marjinal biri olan feramuza emir eri muhamelesi yapman kutsal ittifakiniza zarar verebilir
Feramuzu koltuğunun altına almış. Patron benim diyor.Marjinal biri olan feramuza emir eri muhamelesi yapman kutsal ittifakiniza zarar verebilir
Konudan girisleri var cıkısları yokKarı konularında feramuz ve motz kutsal ittifak kurmuş gibi hareket ediyorlar. Hayırlısı olsun

Sen bilirsin renktas söz konusu feramuzsa varsayimlar islemezBeni sever o, 10 tane buz gibi bira aldim mi is bitmistir