Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.237
- 13.889
- 403
Mavi hap etkisi diyebiliriz. Sık görünen bir durum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elmayla armutluk 1 mevzu yok. Ben de senin gibi ilberi gunahim kadar sevmem ama mahir gibi mericlik de yapmamelmayla
armutu
karıştırmayalım
zami
abi oradaki kadın rahatsız olup açıklama yapsa yüzü düşse felan tamamen hak vereceğim de yüzde yüz taraf seçemiyorumdiyalog halinde değiller
ortaylı yayın bitti sanıp bu lafı ediyor
ortada normal olmayan durum mevcut
burada olay kadının rahatsız olması değilabi oradaki kadın rahatsız olup açıklama yapsa yüzü düşse felan tamamen hak vereceğim de yüzde yüz taraf seçemiyorum
Elmayla armutluk 1 mevzu yok. Ben de senin gibi ilberi gunahim kadar sevmem ama mahir gibi mericlik de yapmam
Son donemde artan aptalca feminizm ve bu tayfanin gotunu yalayan mericleri gorunce midem bulaniyor o kadar.
öncelikle kelimelerine dikkat etünsal mal mal konusmayalım. ilber ortaylı nın tarihi anlatması kadar doğal bir şey yaşanmış. çok da iyi yüzümüzü güldüren bir şey çıkmış ortaya.
he gülüyo nolacak. konuyu karıstırma aklını alırımöncelikle kelimelerine dikkat et
buna yüzün gülüyorsa zaten diyecek bir laf yok
Elmayla armutluk 1 mevzu yok. Ben de senin gibi ilberi gunahim kadar sevmem ama mahir gibi mericlik de yapmam
Son donemde artan aptalca feminizm ve bu tayfanin gotunu yalayan mericleri gorunce midem bulaniyor o kadar.
@Ünsal VardarVideonun orjinali 'maşallah şuna bak saat kaç olmuş' diye bitmekte.. Haberiniz olsun hemen adamı linç etmeyin..