ılgaz çınar

aslında normal olan bu tepkiyi,ülke şartlarında verebilmesi çok zor olduğu ve verdiği için

helal olsun :ka21:

mustafa demirtaşla ikisi aspordan ayrılıyorlarmış.

sanırım sadece dijitalde devam edecekler.

Medyada bir tek Ilgaz dile getirebildi bu skandalı. Kendsini tebrik ediyorum. Böyle cesur adamları taraftar olarak desteklemeliyiz. Erman Toroğlu ve Ilgaz Çınar dışında spor medyasında adam gibi bir adam arıyoruzda bulamıyoruz. Bu adamları da yedirmemeliyiz.

Bu olay başka bir ülkede olsa federasyon çoktan istifa etmek zorunda kalmıştı. Bizde haber olmuyor konuşulmuyor. Yazıklar olsun.

rizespor'u bağımsız bi spor kulübü zanneden romantik cimbomlu.

Medyada bir tek Ilgaz dile getirebildi bu skandalı. Kendsini tebrik ediyorum. Böyle cesur adamları taraftar olarak desteklemeliyiz. Erman Toroğlu ve Ilgaz Çınar dışında spor medyasında adam gibi bir adam arıyoruzda bulamıyoruz. Bu adamları da yedirmemeliyiz.

Bu olay başka bir ülkede olsa federasyon çoktan istifa etmek zorunda kalmıştı. Bizde haber olmuyor konuşulmuyor. Yazıklar olsun.
Yanılmıyorsam Mehmet Ayan da Burak Elmas sonuna kadar haklıdır demiş.

alnından öpüyorum

korkmadan terim istifa diyen ilk ve tek medya mensubu

gerçek galatasaray kültürünün medyadaki son neferi

alnından öpüyorum

korkmadan terim istifa diyen ilk ve tek medya mensubu

gerçek galatasaray kültürünün medyadaki son neferi
İstifa diyor ama yok spor a.
Ş nin başına geçsin diye zırvalıyor.bir daha asla gelmesin. Bu kadar yeter. Zaten kariyeri bitecektir. Milli takımada gidemez

İstifa diyor ama yok spor a.
Ş nin başına geçsin diye zırvalıyor.bir daha asla gelmesin. Bu kadar yeter. Zaten kariyeri bitecektir. Milli takımada gidemez

bence de saçma terim varken kimse rahat edemez

ama en azından bu cümleyi kurabilen biri çıktı yav

3 sene galatasaray camiasının tarihteki en az eleştirel dönemidir

Geri
Üst Alt