Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.642
- 19.446
- 1.173
burada bile terime laf ediliyor
nasil girdiyse artik
nasil girdiyse artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim'i tüpçü gönderdi. Tüpçü başkan olsa olmazdı. Nihat isterse olabilir. Kesin demiyorum ama ihtimali var.
burada bile terime laf ediliyor
nasil girdiyse artik
Terim'i de tüpçü göndermedi yav. Hoca istifa etmek istediğini ifade ettiğinde arkasında durdu, 1 hafta sonra göklerden gelen karar neticesinde kendi kovdu. Tüpçü kim Terim'i göndermek kim. Onlar o dönem başa hem CV olarak kaldırabilecek, hem de az buçuk CV'ye karşın meczup gibi yalayabilecek bir herif arıyorlardı, aradıkları adamı da kendi toprakları ve cinslerinden buldular. Terim'i zamanında gönderenler bugün emri gönderse Nihat, Terim'in evinin önünde çadır kurup bekler.
Çünkü sen istifa edemezsin ben seni kovarım kombosu yaptı tüpçüTerim istifa etmesine rağmen tazminat nasıl aldı peki?
Başta göndermicem dediler o zaman istifa edecekti. Bir kaç gün sonra kovdular o yüzden tazminat istedi.Terim istifa etmesine rağmen tazminat nasıl aldı peki?
Terim istifa etmesine rağmen tazminat nasıl aldı peki?
Terim istifa etmesine rağmen tazminat nasıl aldı peki?
dikkat ettiysen ucu bize dokunan bir milli takım yorumu yaptım. yoksa milli takım umrumda değil.ahbabım gecenin bu saatinde de futbol konuşma
lige hazırlık yapalım
boşver milli takımı şenolu tüpçüyü
en büyük cimbom
kimdeymiş sorun rengim
Şenor'a da fazla sallamayın. Sonra gelip bizim hocalara sarıyorlar. Her branşta böyle oldu. Terim, Ataman ve Memnun hepsi en sonunda milli takımı tercih etmek zorunda kaldı.
ciddi mi yazdın yoksa d mı geçiyorsunAdam gibi adam Şenol hoca
ciddi mi yazdın yoksa d mı geçiyorsun
2011 duruşunu takdir ediyorum
sonra bjk'ye gitmişti ama
Çok önemli değil Fb önemli
2011 duruşunu takdir ediyorum
Yeğenimin peşini ne zaman bırakcaksın ?Çok önemli değil Fb önemli