İlhan Cavcav:''Aziz Yıldırım hakkında konuşursam ülke karışır''

Melih Akan

Berlin Panteri
Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın Gençlerbirliği maçının devre arasında hakemleri 'tehdit' ettiği gerekçesiyle PFDK'ye sevk edilmesi üzerine "Aziz Yıldırım'ı tebrik ediyorum. Bunu hep yapıyor" dedi.

İlhan Cavcav'ın Radospor'da Ünlü Boya'nın sunduğu Aydın Cingöz ileHaber Aktif'te yaptığı açıklamalar şöyle...

"AZİZ YILDIRIM BUNU HEP YAPIYOR"

"Aziz Yıldırım'ı tebrik ediyorum. Amacına ulaştı. Bizden 3 puanı aldı. Aziz Yıldırım'ı iyi tanıyorum. Aziz Yıldırım bunu hep yapıyor. Hakemleri sürekli tehdit ediyor."

"BENİ FAZLA KONUŞTURMAYIN, YOKSA ÜLKE KARIŞIR"

" Ankara 'da Aziz Yıldırım'ın bunu yaptığına (tehdit) çok şahit oldum. Bir maçta hakeme göz kırptığını bile gördüm. Beni daha fazla konuşturmayın. Yoksa
ülke karışır."

(Radyospor)

Konus hadi, durma.

Bu da ne değişik adam yahu. 3 temmuz sürecinde fener'in en büyük yalakalarından biriydi. Şimdi mi aklı başına geldi.

Konuşsa ne olacak ? Adam şike yaptı ceza verilemiyor,hakemlere yapsa sanki ceza alacak...

Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe düzeni bu, elimizden pek birşey gelmiyor, kabullenildi gibi birşey. Çünkü bunları cezalandıracak bir kurum yok.Sezon başından beri bedava penaltılar ile şimdiden 2 maç aldılar...Kimse de sesini çıkartamıyor,çıkartan susturuluyor.. O yüzden saha içinde çok kuvvetli olmak lazım.

he canim.... ben konusursam ülke karisir.. Azize'den farkin yok! adam olacaksan ac agzini yum gözünü ve herseyi anlat. zaten bu futbolumuz kimse konusmadigi icin bu duruma geldi!

Ilhan cavcav = havhav (bos konusmasi)

bu tehdit olayı nedense hiç basında yer bulmadı. maç günü konuşulmadı dün pfdkya gidince ortaya çıktı ama yine de spor programlarında hiç dile getirilmedi. heralde artık normal kabul ediliyor.her zamanki azize diyorlardır. türkiyenin normali oldu artık. Türkiyenin kuralı buysa bizimde bu kurala göre oynamamız lazım artık.

Senin konuşmaman ülke menfati değil , sadece para. Düzen kirli olsun ama para cebime girsin . Arada sırada havhavlarız ki belki extra bonu kapa bilirim para musluğundan

Cavcav;

Gözümde değerin = Aziz Ankara versiyon

Eğer konuşacaksan konuş. Yok, konuşacağım deyip susuyorsan hiç konuşma...

Türkiye'de son 10 yıla damgasını vuran en içi boş ve en absürd söz: "Konuşursam yer yerinden oynar"

Bunu söyleyenlerin tamamı da sahtekar.

Sattığın maçların konuşursan sen de yanarsın Cavcav,boş konuşma.

şike sürecinde azizin yancısıydın. iç yüzünü göstermiştir futbol aleminin o süreç. insan içine nasıl çıkıyor bazı adamlar inanılır gibi değil. Mahmut buhar oldu nerde acaba.

1 aydan fazla oluyor bu açıklamayı yapalı

3 yıldır hala konuşuyor.Bir konuşamadı gitti.Gerçi normaldir sende onun yaptıklarına çanak tutuyorsun.

Geri
Üst Alt