İlhan Cavcav: “Haftaya takımı ben çıkaracağım!”

İlker Üstün

Sarı Üye
Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav: Teknik Direktör Mustafa Kaplan'ı görevden aldım.Haftaya takımı ben çıkaracağım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yıllardır yerinde sayan bir kulüp Gençlerbirliği İlhan Cavcav öncelikle kendini görevden alsın kulüp rahatlasın.

78 yasinda adamin yaptiklarina bak.

Bu tff ve kurulları olduğu sürece çaycıya bile kadro yaptırırsın Cavcav.

GT-I9300 Tapatalk

Türkiye´de en iyi baskan Ilhan Cavcavdir, ama muhtemelen kendi mali gibi yönettigi icin böyle dikkatli harciyor paralari. O para konusunda diger kulüblerimiz, biraz olsa Cavcav gibi olsalar Türkiye ligi borc bataginda olmazdi. Ama para sacan, kulübünü borcun altina sokan adamlari seviyoruz. Mali anlamda kulübünü Bayern münih gibi yönetiyor adam, ama potansiyel yok iste. Yapilacak birsey yok bu konuda.

Aziz Yildirim´in rüyasini gerceklestiriyor... Böyle hareketler türk futboluna hic yakismiyor... Hayir, pardon aslinda cok yakisiyor. Futbola yakismiyor, o ayri.

Aziz Yıldırım style

I am the one who knocks!

Ahahaha bende bunu gormustum, yazmaya gelmistim foruma.
Cavcav bosa aglamasin hic, 3 aydir belliydi genclerin boyle olacagi, berbat bir kadroyla berbat bir hocayla girdiler sezona. Umarim toparlanamazlar, ki toparlanabileceklerini de sanmiyorum, Mourinho kursa takimi yine de zor isleri.

Yıllardır yerinde sayan bir kulüp Gençlerbirliği İlhan Cavcav öncelikle kendini görevden alsın kulüp rahatlasın.

Sen 24 yaşında bunu söylüyorsun, ben 44 yaşındayım ve senin gibi düşünüyorum. Artık gerisini düşün... :happy0025:

erdal besikcioglu hoca olsun

kombine alırım

getir amrimi takımın basına

Gençlerbirliği ve havhav'ın olmadığı bir lig düşünemiyorum , en azından hatırlamıyorum :D

Gel bizi de çalıştır başkan.

Geri
Üst Alt