İlhan Cavcav İstifa Ediyor İddiası

Ahmet KOLKOPARAN

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
İlhan Cavcav'dan flaş karar! İstifa ediyor

tsn_haber_detay.asp

Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav bugün yaşanan gelişmelerin ardından istifa edeceğini açıkladı.

Gençlerbirliği ve Kulüpler Birliği Başkanı İlhan Cavcav bugün yaşanan gelişmelerin ardından istifa edeceğini açıkladı.

Haber 1903'ün sorularını yanıtlayan İlhan Cavcav, böyle bir ortamda başkanlık yapmak istemediğini dile getirdi.

İlhan Cavcav şunları söledi: Beşiktaş 5+3, Antalyaspor da 5+2'de ısrar etti. 18 takımın 4'ü bir konuda başka bir düşünce diğer takımlar da başka istekler içindeyse Kulüpler Birliği yürümez. Beni yalancı durumuna düşüren bu insanlar yüzünden yarın basın toplantısı yapmayı planlıyorum. Kulüpler Birliği'nden istifa edeceğim. Kim gelirse gelsin.

(Haber1903.com)

iyi bari 6+2 sacmaligini zaten istemiyordum

yabanci kisitlamasi dedigin sinirsiz olmali

kulüpler 6+2 demiş tinerciler 5+3 istiyomuş ulan ne malsınız siz ya ha 6+2 ha 5+3 ne fark eder. işleri güçleri oyunbozanlık fb nin kö..i olmuş bu bjk ya.

Antalya da 5+2 istemis. Hay ben sizin... Serefsizler alayi, Besiktas da, Fener de, Antalya da.

Hadi Antalya'nin niyetini anlamak mumkun, "nasilsa Avrupa'ya gidemiyoruz" diye dusunuyorlar, ya Besiktas? Gidip gene 8 tane mi yemek istiyorsunuz? Utanin be, bu kadar vizyonsuzluk olmaz!

Yaw yabancıyı tamamen yasaklasınlar da herkes rahatlasın. Vizyonlarına tükürdüklerim.

5+3 olsun gökhan töreyi alalım tinercilerin elinden döt gibi kalsınlar

Fenerbahçe,Beşiktaş,çıkarcı Anadolu kulüpleri vb. küçük kulüplerin olduğu bir ligde ge-li-şe-mez-sin...Seni de kendilerine benzetmeye çalışırlar bu küçük zihniyetler çünkü...

Bizim su AB davamiz da sIktI ama..

Ulan hala karari bekliyoruz

Yav diğer takımların ne zaman Avrupa'da bir başarı ya da vizyonu olduğunu gördünüz ki arkadaşlar. Ben rakip takımların taraftarlarında bile Avrupa hayali görmedim bu adamlar A'dan Z'ye derbi kazanayım şampiyon olayım ligimizde 5. bitireyim aman küme düşmeyeyim vizyon bu. Mastürbasyona devam.

Yok artık

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Benim tanıdığım beşiktaşlılar istemiyor yabancı sınırını bu yönetimleri niye gavatlık yapıyor

İlhan Cavcav git giderken alda git anladın sen onu.

Geri
Üst Alt