İlhan Palut: "Abdülkerim'in topa dokunmadan Olawoyin'i düşürmesiyle gol yedik"

İlhan Palut: “Galatasaray'ın aldığı riskleri cezalandıramadık. Abdülkerim Bardakçı topa dokunmadan... Ne diyeyim, faul dememek için kelimeler arıyorum. Topa dokunamadan Ibrahim Olawoyin'i yere düşürüp... Pardon, Ibrahim Olawoyin yere düşüp... Faul demeyeyim. Oradan şanssız bir gol yedik.”

Kendisini Konyaspor'dan dehlettiğim için kuduruyor.

Palamutu bende severim ligte takip ettiğim tek yerli hoca belkide lakin umdugumum kadar zeki değilmiş konya gibi takımdan rezil oğlu rezil 2.lig takımına gitmek büyük kariyer yanlış biraz sabretse Alanya yada akbile gidebilir iyi kadrolarla oynayabilirdi

Üzerinde durduğun ve çok önemsediğin Olavoyin 'i Fener maçında da ilk 11'de oynatsaydin keşke İlhan Palut Hoca.O maçta geriden pas yaparak çıkıp kaptırdığın toplarla bir kamyon gol yedin ve güç farkı var deyip çekip gittin;şimdi teknik, taktik ne varsa anlatıyorsun,hani güç farkı?Valla ben de Volkan Demirel 'in, Çağdaş Atan 'in hatta senin Fener 'e ayrı bize ayrı oynaması konusunda konuşmak istiyorum ama konuşmayayim.

spongebob-cartoon.gif

O pozisyon kendisinin önünde oldu, faul olmadigini kendide gordu, simdi cikmis faul diye ağlıyor.

Ulan toplantiya cikmadan bir izle pozisyonu nasil topa dokunmuyor vicdansiz topa vuruyor adam

İlhan Palut kör olmuş sanırım çünkü öbür türlü net topa dokunan görürdü herhalde. Geçmiş olsun kendisine.

Pozisyon yanıltıcı. İlk açıda ben de buna nasıl faul vermedi demiştim. Sonraki açıda net görülüyor. O yüzden İlhan Hocanın sözlerine çok bir şey demiyorum ki ölçülü konuşmuş zaten. Hiç aslı astarı olmayan şeyleri fırsat bilip kıyameti koparanlara alışkınız...

Son düzenleme:
O kadar da kansız olmayın be abi. Topa dokunmadı deyip aleni milleti galeyana getirmeye çalışıyor. Topunuzun abv

Geri
Üst Alt