ilhan palut

son maçı biraz hasbelkader kazanmış gibi palout ama kendisini takip ediom bakalım iyimi
Hatay alt ligdeyken, kupa maçında bize karşı oynattığı oyun ile ilk kez dikkatimi çekmiş bir isim idi. Rövanş maçını da İsmail Çipe'ynen birlikte Yaşar Kemal adlı muşmula suratlı hakem katletmişti bu arada. Her yerde karşımıza çıkıyor it.

Hatay alt ligdeyken, kupa maçında bize karşı oynattığı oyun ile ilk kez dikkatimi çekmiş bir isim idi. Rövanş maçını da İsmail Çipe'ynen birlikte Yaşar Kemal adlı muşmula suratlı hakem katletmişti bu arada. Her yerde karşımıza çıkıyor it.

yaw ewt hakkaten o maçın da içine zıçmıştı semihin dahil olduğu bi posyon vardı akla zarar 1 karar vermişti pis robot resim suratlı herif.

Komik olmayın. Fatih Terim'e verilen şansın milyonda biri bu adama verilmez. Siz vermezsiniz!

Galatasaray'ın acilen önümüzdeki sezon için anlaşması gereken teknik direktör.. Gittiği her takıma seviye atlattı bu adam daha ne olsun ?

Okan Hocamın yanında savunma koçu olarak bulunabilir. Ekip savunmasını iyi yaptırıyor.

Işık veriyo ama fbye domalıyodu diye hatırlıyorum

Eğer öyleyse burak&palut birlikteliği yaş

Hocamızın yerine getirilmesi elzemdir, bu kadroyla bu performans bu oyun müthiş bi şey. Bu kadro hocamda olsa sanırım küme düşmeyi garantilemişti konya

okan buruk vs. ilhan palut kıyaslaması istesem

okan'ın başarmışlıkları var ama ilhan palut bana daha potansiyelli geliyor

Yine de düşük bütçeyle çok iyi olmak, yüksek bütçede olacağın anlamına gelmez. O yüzden tek soru işaretim o ilhan palut hakkında

Geri
Üst Alt