Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
evetserdarami diyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evetserdarami diyorsun
Sen nerelerdeydin gözükmüyordun pekbunu izlerken valla yoruluyorum okadar yavas ki
Kesecek tabii ki hocam haramzade mi? korkak mı?Çok iyi 11.Selçuk'u iyi kesti hocamız.
üstad duaların etki etmeye başlamışÜstat allah senden razı olsun seviyorum seni hürmetler...
üstad duaların etki etmeye başlamış![]()
Donk'un yerinde N'Diaye, Serdar'ın yerinde Acerbi olsaydı bir de Selçuk hakkın gazabına kavuşsaydı şu an şampiyonduk zaten...
üstadımız selçuk a özel dua seansı yapmıştı geçen günü onu diyorumAman diyim serdara bişey olur yerlilerin hepsine sövüyor adam durmuyor.
islerim vardi. bu aralar yine geliyorum adminim.Sen nerelerdeydin gözükmüyordun pek
Maç kadrosunda da olmamalı kura göre 130-140 milyar para kazanıyor ahlaksız terbiyesiz gitsin evinde otursun...üstadımız selçuk a özel dua seansı yapmıştı geçen günü onu diyorum![]()
Kendinize gelin burdan sahaya kadar. Başarılarınıza bir yenisini daha ekleyin. Size yakışan o dur. Büyük unvan sahipleri, büyük takımlara yakışan budur. O ciddiyetle her takımı ciddiye alarak ve en az Leeds maçı kadar, en az Arsenal maçı kadar koşarak. Çünkü tarihe bir kupa daha kazandıracaksınız. Göreyim benim takımımı, Allah yardımcınız olsun.
Haydi bismillah

Yedekler belli mi?
Belli yaz SELÇUK-TARIK-ERAY...Yedekler belli mi?