Ilk 11'imiz Belli Oldu!

Ali Pazar günü 90dk oynadi diye ilk 11de degildir herhalde

yine bir dandik macta linnesin ilk 11 baslamasi kabul edilebilir bir sey degil. takimin en önemli 6-7 oyuncusundan biri hep maiconla ahmetle falan mi oynamak zorunda? donk'un sözlesmesini de uzatmak icin oynatiyorlar sanirim. genc oyuncularin daha az tercih edilmesine sasirmadim, beklentimin üzerinde genc oyuncu görüyorum. ft ve ekibi gelecek planlamasinda stoper, forvet gibi bölgelerde alternatif yerli oyuncu aramiyor sanirim.

insh ilk yarida 3 tane atariz yoksa hoca ikinci yarida Mariano, Yuto ve Henryi oyuna alir

Hala Ahmet Selçuk Ömer. Aklımı kaybetcem ya koy Abdussamedi oynasın işte çocuk

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Personel maaşını öderken bile sıkıntı yaşadığın süreçte 25.000 euro maç başı alan adamı sahaya sür...Sahada izlerken sinirleniyordum birde bu muhabbetten daha da sinirli izleyeceğim maçı ...

Ligde primi alamayiyor diye artik her kupa macini yapar

Seneye kadroda olmaması gereken 6 futbolcu ile çıkmak da neyin nesi gerçekten?

Seneye kadroda olmaması gereken 6 futbolcu ile çıkmak da neyin nesi gerçekten?
deplasmanda ilk macta akhisari 2-1 yenip sahasinda 2-0 kaybedip kupaya veda eden 11imiz:

muslera
linnes maicon ahmet lato
selcuk fernando tolga
sinan yasin eren

yine selcuklu güya orta sahada kontrollü oynamasi icin cikilan bir macti. akhisar kontradan iki tane salladi mac erkenden bitmisti

Selcuk yanlis tercih olsa da 3 tane genc var. Keske bu 3 genci iyi bir takim icerisinde izleseydik.

Hay Selçuk kadar başınıza tas düşsün

D. A

Dutt341WoAAt9cr.jpg

Selçuk efendi 150 bin lira alacak şu maçta oynadığı için. Kafayı yememek elde değil ya

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bari kadroda olan gençleri maç sonunda yemeğe davet etse sözde kaptanımız.

bu macta bile selcuka guvenemiyorum
celile yazik olacak sanirim

manevi evlat selçuk yine oynuyor,bu hocayla 2.devreye başlarsak fener bile bizi geçer demedi demeyin

Geri
Üst Alt