İlk 11'imiz Belli Oldu

Ulan hala Sneijderi sol tarafa hapis ediyoruz. Kücücük cocuklar bile biliyor bu adamin hangi pozisyonda en verimli oldugunu bir bizim hocalar inat etti sol da sol, sol da sol taraf diye.

Ulan söyle bir kadro cok mu zordu ????

Muslera

Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Ontivero

Burak​

Bi bekleyelim. En azından umut-burak yapmamış. Selçukunda daha serbest oynacağı mac olacağı kesin.

Ufuk Ceylan, Koray Günter, Oğuzhan Kayar, Sabri, Yekta, Lucas Ontivero, Umut Bulut

Yedekler begendim.

Tam istedigim gibi, Selcuk ve Burak yeteneksizleri Arena'da sahada, simdi sira taraftarda.

Sürekli geçmişle ilgili örnek vermeyi kesin bi. Juventus maçı 3 ay önceydi. Geçmişle yetineceksek niye avrupa kupalarına katılıyoruz ki. Niye bizi 2 sene şampiyon yapan adamı gönderdik kalsaydı nede olsa başarılı bi 2 sezonumuz vardı.

Elindeki bitik adamları her hafta ısrarla oynatıp ödüllendiren adam eleştirilir.

Umut Gündoğan ve Ontivero'yu şu halleriyle Galatasaray gibi bir kulübe yakıştırıyor musunuz cidden? Bu seviyenin oyuncuları değiller. Keşke Selçuk ve Burak yerine en az o kadar katkı verebilecek bir yedek olsa da hoca onu oynatsa. Yok işte maalesef. Anlamıyor kimse. Ki ben burada Selçuk'a küfrettiğim için uzaklaştırma yedim. Nefret ediyorum ikisinden de. Ama yedek yok Galatasaray'da oynayacak seviyede yalansa yalan diyin?

Chelsea macindan sonra demistim burada. Bu adam Yektayi keser ama Selcugu oynatir diye. Al sana. Senin adaletini ne yapayim ben Mancini,ha?

Ceyhun-Selçuk-Burak?

Benjamin?

Mancini ile olmayacak Haziran 1 dedin mi, kovulsun.

4-3-3 de olabilir 3-5-2 de olabilir. fark atip yine gaza geliriz bu gece.

Ulan hala Sneijderi sol tarafa hapis ediyoruz. Kücücük cocuklar bile biliyor bu adamin hangi pozisyonda en verimli oldugunu bir bizim hocalar inat etti sol da sol, sol da sol taraf diye.

Ulan söyle bir kadro cok mu zordu ????

Muslera

Veysel Semih Balta Telles

Melo Selcuk

Hajrovic Sneijder Ontivero

Burak​

demekki zor herşeyi geçtim Sneijderin solda oynayamadığını görmedi bizim sinyor yada kafa basmıyor herifte

Tam istedigim gibi, Selcuk ve Burak yeteneksizleri Arena'da sahada, simdi sira taraftarda.

Bi yandan Buda var bide Galatasaray taraftarı yuhalamaz diyen var. Galatasaray taraftarı haklının hakkını verir yaralı yüzün maestronun deplasman grafiğinin hesabı sorulacak inşallah

tapa tapa duuu

Ufuk Ceylan, Koray Günter, Oğuzhan Kayar, Sabri, Yekta, Lucas Ontivero, Umut Bulut

Yedekler begendim.

Sabri ile Bulutu banko sokar. Hele Umutu. Yani son bir oyuncu degisikligi kaliyor. Onu da 90.dakika da Ontiverodan yana kullanir artik beyefendi.

burak ve selcuk'u yalayacaklar birazdan aksini beklemeyin.

yahu kadro çok farketmiyor arena daki maçlarda.sneijder sol bek oynasın yine kazanırız ama kandırıyoruz kendimizi.işin kötü tarafı bu.

---------------------Muslera-----------------

Veysel-----Semih---Koray----Telles

---------------Melo------Umut(Yekta)-------------

Hajrovic---------Sneijder-----Ontivero

--------------------Burak------------------------

Çok mu zordu şu 11'i kurmak?

böyle oynayalım.en azından zevk alalım şu maçtan

---------------------------muslera----------------------------------

veysel-------------------semih---------------------------hakan

---------------------------ceyhun-----------------------------------

--------------------selçuk---------melo---------------------------

hajrovic-----------------sneijder--------------------------telles

-----------------------------burak------------------------------------

Umut Gündoğan ve Ontivero'yu şu halleriyle Galatasaray gibi bir kulübe yakıştırıyor musunuz cidden? Bu seviyenin oyuncuları değiller. Keşke Selçuk ve Burak yerine en az o kadar katkı verebilecek bir yedek olsa da hoca onu oynatsa. Yok işte maalesef. Anlamıyor kimse. Ki ben burada Selçuk'a küfrettiğim için uzaklaştırma yedim. Nefret ediyorum ikisinden de. Ama yedek yok Galatasaray'da oynayacak seviyede yalansa yalan diyin?

Kusura bakma ama selçuk ile burak'ı yakıştıramadığım için herhangi bir oyuncu olsa benim için fark etmez. Sürekli geriye oynayan bir adam vucut çalımı desen yok, güc desen o da yok.

Eğer burak ve selçuk'un şu anki halleri kadar katkı verecek(ki burak en azından kaçırıyor selçuk 0 katkı) yedekte adamın yoksa kaçıran neydi de o kadar para verip umut-ontivero-salih gibi adamları aldırdın derler adama.

Geri
Üst Alt