İlk 11'imiz Belli Oldu

Sabri ile Bulutu banko sokar. Hele Umutu. Yani son bir oyuncu degisikligi kaliyor. Onu da 90.dakika da Ontiverodan yana kullanir artik beyefendi.

Rahat ol Bro.. ilk yari 2-0 veya 3-0 biter. 50-60 Dakikada Lucas oyunu girecek ve 2 tane atar. :cool:

Umarim Bulut ve Sabri gibi Cöpler oynamaz. Oguzhan ve Lucas görmek istiyorum bugün...

Selçuk sahanın ortasına sıçsa tek laf etmem artık, naparsa yapsın yeri garanti zaten niye oynasın ki?

Muslera,

Veysel, Semih, Hakan, Alex,

Ceyhun,

Melo, Selçuk,

Hajrovic Burak Sneijder​

sonunda tek forvet oynamamiz iyi tek forvet diye diye dilimizde tüy bitti

selcuk ve burak'in hala oynamasini anlamiyorum

selcuk yerine yekta, burak yerine umut olsa daha iyiydi

ben bu saatten sonra selcuk ve buraki kadroya dahi almam

belli ki ikisi de mutsuz ve gitmek istiyorlar

Kayserispor XI: Sinan, Levent Gülen, Cüneyt, Sereno, Ömer, Mijailovic, Tziolis, Engin, Biseswar, Mouche, Bobo

Rahat ol Bro.. ilk yari 2-0 veya 3-0 biter. 50-60 Dakikada Lucas oyunu girecek ve 2 tane atar. :cool:

Umarim Bulut ve Sabri gibi Cöpler oynamaz. Oguzhan ve Lucas görmek istiyorum bugün...

Vallah 90.dakika da gol bulmaya calistigimiz bir bölümde Ceyhunu sokan zihniyetten ben herseyi beklerim. 45 de Muslerayi cikarip Ufuku koyarsa sasirmam artik :D

Şu Selçuk ve Burak'ı tribüne çağırmasalar keşke. Maç içinde de güzel bir ıslık şart.

Ahahah ceyhun saka gibi.Wesley yine solda adam bizim hocalrin elinde kariyer felan kalmayacak

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ünal aysal görsün bunu artık.

demeyecektim ama mancini istifa :)

Hiç umurumda değil bu ruhsuzların ne halt edecekleri ama başkan olsam şu maçta hala Ceyhun'u oynatan korkak elemanımı direk kapının önünde koyarım.

Gülmemek için zor tutuyorum kendimi. Adama yeteneksizleri oynatmasın dedikçe, sürekli yeteneksiz ekliyor kadroya.

Ontivero ve Koray oynar umarım.Portala ekledim konuyu.

Geri
Üst Alt