İlk 11'imiz Belli Oldu

Afedersiniz ama tüm sezonun ....... koyan Selçuk , CeyCey , Umut B , Burak Yılmaz hala kadroda ya şaka gibi .

Bu bir kupa maçı ve en azından onları kaybetmemek için sırf Koray'ı Veysel'i Ontivero ve Hajroviç'i koyardım .

Ulan sabah dedim ne güzel şimdi Selçuk falan olmaz Koray, Gündoğan, Hajrovic oynar da izleriz şu adamları ama adam da öyle bir inat var ki geberesice

ya mancini bari dinletmek amacla selcuk ve buraki oynatmiyorum bu macta desen ne olur yok pasalar gene ilk 11 de

mancini bu nasıl 11 allah aşkına

ligde kurtarıcı diye oyuna aldığı ontiveroyu kadroya almıyor

Tabii Mancini milli takım şansını da kaybedince tazminat peşine düştü galiba..

Taraftar yuhlarmi.acaba

Malum kisileri

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birde anlamadim konu ilk 11 de 6 yabanci hakkin var ama bu yabancinin biri yedekte bekliyor ,cidden yerli futbolcular bir yabanciyi yedek birakacak kadar kalitelimi ? yoksa bizim yabancilar yerlileri yedek birakacak kalitede degilmi?

Ulan elinde bir tek Türkiye Kupası kalmış, onda da rotasyon yapıyor adam ya, çıldırmamak elde değil.

Burdisso, Sabri ne abi.

4 3 1 2 bile degil.

Forvetlerden biri sag kanat, Sneijder sol kanat olur yine. Maca yetismek icin bulundugum yerden cikip eve gidecektim ama değmez. Umarim kazanirlar da elimizde kalan son seyden de olmayiz.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Maç izlenesi bi durumdan çıktı ne yalan söyleyeyim.Protesto bekliyorum açıkcası.

Bu "B(urak)U(mut)S(elçuk)" ekibinin kimden torpili var ya? Niye oynuyorlar!?

burak umut kazmasini gordukce sinirlerim tepeme cikiyor , valla 4-6-0 cikalim zaten forvetimiz yok

Bu iki beceriksizin yerine Chedjou'yu koysadı keşke forvet'e.

Oyuncular yahut belirli oyuncular yuhlansın diyen kişileri lütfen banlayın şu forumdan. Sizin gibi taraftar olmaz olsun. Herifler şikeci sahtekar dünyaya rezil olmuş başkanına, beş para etmez oyuncularına toz kondurmuyor, siz de bi form düşüklüğü yaşayan, bizi iki sezondur şampiyon yapan ve kupalar kazandıran, Şampiyonlar liginde sevinçe boğan oyuncularımızı yuhluyorsunuz. Lütfen ölün!

Muslera

Eboue - Semih - Hakan - Telles

Melo - Yekta

Umut - Sneijder - Hajrovic

Burak

Böyle bir kadro olması gerekirdi.​

Harbi yazıklar olsun taraftar gereken tepkiyi koyar umarım

tapa tapa duuu

Geri
Üst Alt