İlk 11'imiz Belli Oldu

yok yahu artık kimse manciniye destek verelim fln demesin marjinal görünücem diye,geç olmadan yollar ayrılmalı seneyi kurtaralım hiç değilse bu sene giden gitti nasıl olsa

Mactan sonra manciniyi savunma konuları acılır yine. Yok o aslında sucsuz cok iyi hoca aslında falan diyede lafı dolandırıp dolandırıp 150 satır yazı yazarlar.

Rahat da galip gelebiliriz ama bu durum oyuncu seçiminin felaket olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hajrovic ne yaptı da imkanı yok şans bulamıyor anlamadım. Hele Umut Gündoğan..

Yeterli değiller, fizik olarak hazır değiller falan filan..Selçuk, Burak çok mu hazır.

Burdisso yerine koy Koray'ı, hata da yapsa kimse ağzını açmaz.

Sokaktan birini cevir daha duzgun kadro cikarir.

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Salasam mı salamasam mı düşünüyorum 10 dk dır bende. Salayan salamış zaten diyerek... Herkez ve her şey biter geri kalan GALATASARAY Kalır

Rahat da galip gelebiliriz ama bu durum oyuncu seçiminin felaket olduğu gerçeğini değiştirmez.

Hajrovic ne yaptı da imkanı yok şans bulamıyor anlamadım. Hele Umut Gündoğan..

Yeterli değiller, fizik olarak hazır değiller falan filan..Selçuk, Burak çok mu hazır.

Burdisso yerine koy Koray'ı, hata da yapsa kimse ağzını açmaz.

kesinlikle katılıyorum

hoca kovulmak için çabalıyor anlaşılan

tazminatının derdine düşmüş

Yazacak birsey bulamadim bari reklam alinir diyelim

maçı kazanırız büyük ihtimal ama bu durum mancinin krizi yönetemediğini ve seçimlerinde adil davranmadığı gerçeğini değiştirmez

Ya öyle bir niyet güttüğüne de inanmıyorum ama çok üzerinde durmuyor. İsmen büyük oyuncuları dizip "elimdeki bu" demeye getiriyor.

Hani şimdi Umut G.'yi koysa kötü gitse, yav Selçuk kesilir miydi muhabbetleri ile uğraşmak istemiyor.

Çok sallamıyor yani şu sezon bir an evvel bitsin kafasında gibi.

Ya öyle bir niyet güttüğüne de inanmıyorum ama çok üzerinde durmuyor. İsmen büyük oyuncuları dizip "elimdeki bu" demeye getiriyor.

Hani şimdi Umut G.'yi koysa kötü gitse, yav Selçuk kesilir miydi muhabbetleri ile uğraşmak istemiyor.

Çok sallamıyor yani şu sezon bir an evvel bitsin kafasında gibi.

etrfaindaki adamlar selcuk efsane sakin kesme falan mi diyor anlamiyorum ki

tarfatarin onune atilmaktan mi cekiniyor ,bi saçmalama evresindeki sorma gitsin

Maçı izleyeceğime dışardaki yaprakların kıpırdanmasını izlerim daha eğlenceli olur.

valla hoca hiç kusura bakmasın

ocak ayında 10 tane oyuncu alıp artık bu benim takımım değil demesin

hadi manciniyi anladım sülalesi raaat

başarıya endeksli başkanımı merak ediyorum

Koray neden transfer edildi acaba, Hajrovic'de yok hangi maçta oynayacak bunlar

Geri
Üst Alt