İlk 11'imiz Belli Oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayro takımın en formda oyuncusu yine 11 de yok.Ceyhun var.Wesley yine solda.Diyecek kelime bulamıyorum artık.Sezon sonu en hayırlısı yollarımızın ayrılması olacak.

Muslera

Veysel - Semih - Hakan - Telles

Yekta - Melo

Hajroviç - Sneijder - Ontivero

Umut

Muslera

Yekta - Melo - Umut G.

Hajroviç - Sneijder - Ontivero​

barça modelinde çıkıp kontra atak oynasak bile eminim bugünkü 11'den daha etkili olurdu.

Gene kanser olacağımız bir maç ve 11.

Yada bir dene bakalım Umut Gündoğan'ı orta sahada bir şans ver şu çocuğa hazır Melo cezalı , Selçuk uzun zamandır formsuzken.

Ceyhun'u defans 4lüsüne günvemedigi icin defansa destek amacli kullaniyor. Bana göre sacma cünkü yeteneksizin teki. Ama teknik acidan mantikli. Ve Melo da yokken Selcuk-Umut ikilisi mümkün degildir.

Muslera

Yekta - Melo

Hajroviç - Sneijder - Ontivero

Umut

Muslera

Yekta - Melo - Umut G.

Hajroviç - Sneijder - Ontivero​

barça modelinde çıkıp kontra atak oynasak bile eminim bugünkü 11'den daha etkili olurdu.

Gene kanser olacağımız bir maç ve 11.

Melo cezalı hocam.

DAKİKA DAKİKA Diziliş

Dakika (0-10 dk)

--------------------------------------Muslera------------------------------------------

-Eboue------------Semih-----------------Balta-----------------Telles-----------

-----------------------------------Ceyhun------------------------------------------------

--------------Yekta----------------------------------Selçuk-----------------------------

-Burak------------------------Umut--------------------------------Sneijder------------

İlk kağıt müdahelesi -dk 20 sonrası (20-45)

------------------------------------------Muslera---------------------------------------------

----------Semih------------------------Ceyhun-----------------------Balta---------------

-Eboue---------------------------------------------------------------------Telles-------------

------------------------Yekta----------------------Selçuk--------------------------------------

-Umut--------------------------------Burak----------------------------Sneijder----------------

İlk oyuncu değişikliği sonrası DK 66

-----------------------------------------Muslera--------------------------------------------

--Eboue--------------Semih------------------------Balta-------------Telles----------

-------------------------Ceyhun-----------------------Selçuk------------------------------

--Burak--------------------------------Hajrovic-------------------------Sneijder----------

-------------------------------------------Umut--------------------------------------------------

Olmadı dk 75 müdahelesi ,kağıt ile

-------------------------------------------Muslera--------------------------------------------------------

------------Semih------------------------Ceyhun-------------------Balta-----------------------------

-Eboue--------------------------------------------------------------------------------Telles--------------

-------------------Selçuk----------------------------------------Sneijder---------------------------------

-Umut---------------------------------Yılmaz-------------------------------------Hajrovic---------------

DK 78 2.oyuncu değişikliği

----------------------------------------------------Muslera--------------------------------------------

---Sabri----------------Semih-------------------------------Balta-----------------Telles---------

--Eboue----------------Selçuk------------------------------Hajrovic------------Sneijder-------

-----------------------Umut---------------------------------Burak--------------------------------------

Dk 88. 3.oyuncu değişikliği, 3. kağıt ile müdahele

--------------------------------------------Muslera------------------------------------------------

--Eboue----------------Semih-----------------------Balta------------------Telles-----------

--Sabri-----------------Selçuk-------------------------Sarı-------------------Hajrovic--------

--------------------Umut------------------------------------Burak-----------------------------------

sonuç: FATAL ERROR ?????

Abarttım belki ama yapmayacağının garantisi var mı?

En azından Eboue ve Telles oynuyor, iyi oldu. Sneijder merkez oynarsa, bu maçı rahat alırız.

bu kadroyu kuranların allah belasını versin diyorum. dahada bişey demiyorum bu maç izlenmez arkadaşlar, umut,selçuk,ceyhun bunlar leşin ötesindeki oyuncularımız, bunlara muhtemelen burak,eboue ve baltada eşlik edecektir. yahu hayroviçin ne yapması lazım acaba 11 e girebilmesi için, yada sneijderin sol kanatta oynayamayacağını anlaman için kaç maç yenilmemiz gerekiyor sayın mancini. bak halen sayın diyorum ama senin ne peşinde olduğun apaçık belli yazıklar olsun sana. hemde şimdiden görebiliyorum sonucu maçın oynanmasına gerçekten gerek yok, sanada yazıklar olsun başkan, böylesine adamları hoca diye başımızda tutuyosun

Ceyhun'u defans 4lüsüne günvemedigi icin defansa destek amacli kullaniyor. Bana göre sacma cünkü yeteneksizin teki. Ama teknik acidan mantikli. Ve Melo da yokken Selcuk-Umut ikilisi mümkün degildir.

Tabi ki deplasman ona göre düşünüyor ancak Sarı - Kırmızılı formayla , Ceyhun gibi boş bir adamı izlemek , Selçuk gibi diplere doğru süratle inen bir adamı izlemek bana çok koyuyor.

Selçuk - Umut mümkün değil tabi ki ancak , Umut ne zaman şans bulacak gerçekten ben onu merak ediyorum.

Melo gibi bir adamın cezalı , Selçuk formsuzluktan ölecek , sen hala Umut'u denemedin , denemiyorsun ve eminim denemeyeceksin.

3 oyuncu değişikliği 88'de çıkan Sneijder, 3 kere de KAĞIT İLE TAKTİK müdahele bekliyorum Mancini'den bugün.

Hala Umut Burak hala Umut Burak Umutla Burak köpeğini koklasın Mancini.

Yok manciniyle olmayacak anlasilan. Rakip konyaspor su çikardigi 11´e bak. Sanarsin guçlu rakiple oynuyoruz orta sahada 3 kisi var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Umut yerine Hayri oynasaydı hiç değilse yetenek ortalamamız artardı.Tesadüfi bir gol atarsak atarız, yok olmadı puan kaybı yaşarız.Konya'nın yerinde olsam çıkarım önde basar puanı alırım bu kadar basit.Oyuncularımızın çoğunluğu topu bomba olarak görüyor zira.

Komedi yemin ederim komedi ya Ceyhun ne ya Umut ne Allah askına nerden bulduk bu adamı td diye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt