GSC Portal İlk 11'imiz Belli Oldu

puan kaybı olursa sorumlu prandelli olur bu kadroyu tercih ettiğine göre

bu maç için bu kadroyu eleştirmiyorum ama prandelli de tutturdu 4-3-1-2 oynatıp duruyor. çok fazla ısrar etmemesi lazım bu sistem üzerine. çünkü tutmayacak. ligte de boşa puanlar kaybedeceğiz. çok merak ediyorsa bu sistemi açsın geçen seneki maçlarımızı izlesin.

İlk 45 dk kanatlardan gelemeyeceğiz bu kadroya göre ortadan sonuca gitmeye çalışacağız ve yoğun pres ile rakibi boğmayı düşünmüş Prandelli.Eğer rakip açık oynarsa maçı kopartırız.Zaten Bruma ve Olcan ikinci yarı takıma katkıda bulunacaklardır.
Umarım Selçuk ve Burak özlerine dönerler...

Ya anderi kendi sahamizda yeneriz sıkıntı olmaz. Ama yenecek olmamız şu kadronun doğru olduğunu göstermez.

Hadi Veysel'e eyvallah hadi Burak'a da eyvallah ama bu Selçuk'u kesmek için daha ne gerekiyor hoca? Kendi evimizde kendi taraftarımızın önünde üç tane merkezle oynayacak kadar çekiniyoruz bu takımdan biz? Sağına soluna düzgün pas atamayan adamı ısrarla oynatmak neden?

prandelli sende fos cıktın selcuk nasıl kesilmez o kadar arkaladım seni burada

Hocanın tercih ettiği diziliş buysa kadroda Veysel dışında herhangi bir hata yok. Veysel yerine Tarık oynasa daha iyi olurdu sadece.

Bu dizilişte Olcan ve Bruma'ya yer yok maalesef.

Berbat.

Tarık Telles den daha kaliteli. En azından Veysel yerine Tarık oynayabilirdi.

Melo Selcuk Dzem. nasıl olacak görmek lazım. Umarım kısır bi maç olmaz.

kadro tercihi kesin yanlış ona şüphe yok yabancı sınırı prandelliyide şaşırtmış lig maçı zannetti galiba brumaya okadar para bayıldık böyle maçlarda oynamayacaksa ne zaman oynayacak ligde zaten sınıra takılacak çoğu zaman offf yaaa :(

10710549_807230966002267_1648884500749005362_n.jpg

belki bu maçı kazanacağız ama bu anlayışla bu takımdan bu sezon ümitli değilim Adalet nedense bizde sadece kelime olarak kullanılıyor

Ilk 9 belli oldu.
Zor maç. ...Anderlecht de +2 oyuncu fazla

uploadfromtaptalk1410890477599.webp

Yine şu lanet 4-3-1-2'ye döndük.

Es Es maçında olduğu gibi dizilişi yine beğenmedim. 4-2-3-1 veya 4-2-2-2 şeklinde çıkabilirdik sahaya.

Geri
Üst Alt