GSC Portal İlk 11'imiz Belli Oldu

1109300_Galatasaray_SK.jpg

bunu yapmak ne kadar zor olabilir

biz nedense kanatsiz ve cag disi futbol oynatan hocalari getirip milyon euroluk sözlesmeler yapiyoruz. su kadroyu sahaya sürecek bir allahin kulu yok mu cidden yani?

Tarik son mac cok iyi oynadigi icin ilk 11de degil herhalde :)

Normalde maçlarda kadro kötü demeyi sevmem maçtan önce, ama bence kötü kadro.

Veysel yerine Tarik olsa daha iyi olurdu. Sneijder-Pandev ikilisinden beklentim buyuk. Umarim yaniltmazlar.

biz nedense kanatsiz ve cag disi futbol oynatan hocalari getirip milyon euroluk sözlesmeler yapiyoruz. su kadroyu sahaya sürecek bir allahin kulu yok mu cidden yani?
hadi tamam 3 lü orta saha oynayacan kabul ediyorum bu sistemde beklerin çok büyük önemi var bekler sürekli hücuma çıkan adamlar olması lazım Telles yapar da Veysel nasıl yapacak bunu Tarık tercihi çok daha iyi olurdu

Herkesin dedigi gibi bu maci kazaniriz ama bu sistem bu kadroyla her anadolu maci bize eziyet olur. Bu mac hocayi kandirmaz umarim.

CL için 3'lü orta saha çok mantıksız değil. Ligde kanatsız çok zorlanırız ama küçük takımlara karşı.

ben beğendim kadroyu arkadaş ne mızmızsınız ya kim oynatacak abi nesi var bu kadronun benim aklımda ki kadroda sadece veysel yerine tarık vardı

yine yan pas futbolu oynayacagımız kesinleşti.zaten bu sistemin önculerinden olduk.bruma yok tarık veyselden iyidir.hayırlısı yenersek hoca haklıydı diyecegiz inşallah.inşallah biz yanılırız prandelli haklı çıkar.

Arkadaş her teknik adam cins taktiklerini bizim takımda denemek zorunda mı ? Bıktım kanatsız futboldan. Mıy mıy yan pas yan pas yapacaklar.

hadi tamam 3 lü orta saha oynayacan kabul ediyorum bu sistemde beklerin çok büyük önemi var bekler sürekli hücuma çıkan adamlar olması lazım Telles yapar da Veysel nasıl yapacak bunu Tarık tercihi çok daha iyi olurdu

3'lü orta saha oynasak bile bu kadroda Pandev ve Sneijder kanat oynayamaz. Elinde Sneijder varsa tek forvet ve kanatli sistemi tercih etmen gerekiyor.

Tarik-Bruma, Telles-Olcan gayet iyi olurdu, önlü arkali gidip gelirlerdi. 4 tane hareketli oyuncu. Sneijder ve Pandev de önde..

Tarık da Tarık.

Tarık kim nerde oynamış düne kadar?

Cl oynamak tecrübe ister.

Bence kadro selçuk hariç doğru.
Haftasonu kadro dışı olması dileğiyle postumu bitirip formamı giyip keyfime bakıyorum.

Başarılar Galatasaray!

BlueTapa

Geri
Üst Alt