GSC Portal İlk 11'imiz Belli Oldu!

Lucescu olmadıktan sonra Türk bir hocanın gelmesi gerektiğini söylemiştim.Hiç değilse Alman ekolünden biri olmalıydı.Bu adam ligi bilmiyor.Türkiye'de içerideki maçlarda bam bam bam oynanır.

Hala Cemaliyi 11 oynatıyor adam sanki deplasmanda arsenal ile oynuyoruz.. Bu adamdan bir şey olma ihtimali yok maalesef...

haftalardır kötü oynuyoruz ve aynı kadro prandelli savunuyoruz ama savunacak bir neden ver bize.yine aynı orta saha top çevirmekten başka bir şey yapmayacak galiba.senin elindeki en yetenekli adam bruma ama yedek bırakıyorsun.gecen maç kadroya almadıgın olcan adın ilk 11 de.emre çolagı neden u21 e yolladın.o kadar çok sorulacak soru var ki.başkan gidiyor diye bende nasıl olsa gidicem diye mi düşünüyor acaba?pandevi neden aldırdın dzemailiden bizde zaten çok vardı.gomis tarzı nokta forvet neden aldırmadın ahh ahh

Bir kerede su Bruma ve olcanı aynı anda 11 e koy be adam.Neden 3 orta saha.İçirde oynuyorsun bu korkaklık ne, barcaylamı oynuyorsun sen.Selcuk,Melo ilerde Olcan, Wes, Bruma ve Burak yapmak bu kadar zormu arkadas.

amk 6 saat onceden kadroyu bıldı klubun ıcı kostebek dolu...yonetım kurulunda bı olay olur hemen basında kadro kurulur hemen basında..bu kadarda olmaz yahu

Derhal Prandelli'nin işine son verilmeli. Şu kadro bu ligde böyle rezil olmamali. Mustafa Denizli bu seneligine işi götürmeli.

Selçuk'la Burak bu maçta kesilirse ciddi üzülürdüm ben. Bu maçta ciddi tepki alacaklar muhtemelen tam tepki alacakları maçta kesilmeleri kötü olurdu. Belki kendileri ayrılırlar ciddi tepki görünce iyi oldu bırakın.

Kadroyu Sızdıran Allahsız Köstebek ve Prandellinin Akıl almaz fantezileri Son günlerdeki en büyük nefretim.

Bu adam beni çok şaşırttı teknik direktör zannediyordum, uzaktan yakından alakası yokmuş.. Oynatsana Olcan ile Bruma' yı be Prandelli.. Şaka gibiyiz.. Rijkaard' lı döneme doğru kaos' a doğru koşar adımlarla gidiyoruz.. Allah sonumuzu hayır etsin..

Sinan

Sabri - Semih - Chedj - Tarık

Melo - Cumali

Olcan - Snaydır - Bruma

Umut​

Bu adam beni çok şaşırttı teknik direktör zannediyordum, uzaktan yakından alakası yokmuş.. Oynatsana Olcan ile Bruma' yı be Prandelli.. Şaka gibiyiz.. Rijkaard' lı döneme doğru kaos' a doğru koşar adımlarla gidiyoruz.. Allah sonumuzu hayır etsin..
o sezona harbiden çok benziyor :((((((((((

Geri
Üst Alt