İlk 11′miz Belli Oldu!

Ciddimi? Kadroyu 10 dakikadır cözmeye calışıyorum bende bide chefjou yedekte kunlanıyor hoca. Amrabatı kunlansaydı ya. Forvet oynar ,kanat oxnar sabrinin veya ebouenin yerin. Stpperde elinde gir ceyhun var . Neyse hayırlı olur inşallah ama sabri sol tarafda ne kadar hayırlı olacak bilmiyorum.

Chedjou yokmuş yedekte, önceki mesajlardaki yanlış bilginin kurbanı oldum. :D

Herhalde Mourinho'nun kafası karışsın, ne oynadığımızı anlamasın diye böyle çıkıyoruz.

Tek stoperimiz semih kadroda. Semihden haric diğer stoperler 5para etmez diyor resmen anladığım kadari ile.

Dany ve Ched kadroda bile yok, Hetinga haberleri dogru demek.

Eleştiriyi maçtan sonraya bırakıyorum.Zira çok önemli maç.Kazanalım da yarım gol atsak razıyım.

Mancini ne yapıyorsun ? :(

Okadar mutluydum ki mac var diye bu kadroyu gördükten sonra maci izlemicem.

Bu yabanci kurali bir tek sabri icin cikmis gibi ya heriften bir turlu kurtulamiyorsun, saka sanki

Insan hazirlik dönemi boyunca bunlari deneyipte basarisiz olduktan sonra israr ile bu sekilde oynamayi devam ediyorsun ciddi beyin rahatsizligi vardir.

Antepde iyiki traore yok. Cenki kilitle yeter. Hoca sorunuda yaşadılar sonucta. Yenmemiz gerekiyor. Kadro yanlış manlış anlamam. Cıkı kazanacaksın arkadaş. Galatasaraysın sonucta

-----------------Muslera----------------

--Salih-----Ched------Semih-----Hakan---

----------Melo--------Selcuk------

--Umut-------Sneijder------Amrabat----

--------------Drogba-----------

Boyle olmaliydi

Sabri'den bir cacık olmayacağını hala öğrenemediyse Mancini ondan da bir cacık olmaz

Melo stoper oynamasın da kim nerde oynuyorsa oynasın arkadaş

Mancini belasini basimiza getirenleri Allah nasil bildiyse öyle yapsin. Biktirdi artik su sacma sapan futbolu ile. Insan küfür etmemek icin kendini zor tutuyor. Iki senedir takimin bel kemigi olan Selcuk ve Melo ikilisini nasil bozarsin ? Emre Colak gibi cöplügü nasil orta sahanin ortasina koyarsin ?

Geri
Üst Alt