İlk 11'miz Belli Oldu

Umut Burak ile pozisyon bile bulamayız bence.

Sneijder forvet arkası pozisyonunda oynasın yeter. :encouragement:

Ilerde topu tutan adam yok....Sneijder bugün cok calismasi lazim...

ikitane ayaginda dogru duzgun top saklamayan forvetlerle oynucaz her top divara deymis kimi geri donecek ama yapacak bisey yok olan bu

Ufuk-Ceyhun-Hajrovic-Emre-Sabri-Koray- Berk İsmail

sistem oturdu artık eldeki kadro ile bu olur en iyi beğenmeyenler kimin oynamasını bekliyordu.

bende kadroyu beğendim ama fikrini almak için soruyorum emre.şöyle bir kadro da fena mı olur;

muslera

veysel,zan,semih,hakan,

melo,telles,sneijder,selçuk,ontivereo

burak(umut)

zan yerine semih yada veysel yerine eboue de olabilir.sonuçta 5 yabancı yazdım.sen ne dersin.

Hajrovic'in ilk 11 olmaması bi açıdan iyi, yine kötü başlarsa toplayamazdı kendini

hala bu sisteme laf eden adamlar var gülerek izliyorum.bursaya 6yı,esese 3ü bu sistemle attık biz. bugün ya 4-3-3 yada 4-3-1-2 oynarız. ama tahminen 4-3-3.

Ya arkadaş anlayışınız kıt mı bu kadar?

Son maçlarda bariz ortaya çıkan hatta Sneijder'in bile dış basına veryansın ettiği sol içte oynaması ile düşen performansını tekrar kazanmak için forvet arkasınma kaydırmak amacıyla baklava orta sahaya geri döndük.

Bu hususta "kanadımız yok" algısını ise ileri uçta etkin olabilen Telles ve Veysel 'in performası ile aşmayı planlıyoruz.

Ayrıca Drogba , Burak ve sol içte oynayan Sneijder üçlüsü ile , umut burak ve forvet arkasında orta saha merkezine daha yakın oynayan rakibe oyun kurarken umut ve sneijder ile pres yapabilen bir galatasaray arasında muazzam fark olacaktır.

Bu maçta eğer kanatları bek oyuncularımız ile kullanabilir , sneijder ile topu daha fazla buluşturabilirsek ve top rakipteyken topyekün topun arkasına geçerek , umut , sneijder ile önde basabilirsek maçı rahatlıkla domine edeceğiz.

Bunları yapamazsak zaten ilerde top tutacak Drogba olmadığı için pozisyon üretemeyen kısır bir Galatasaray izleriz.

Ben açıkçası duyurulan ilk 11'i çok hayırlı buluyorum.Umut , Sneijder ve Yekta ile bek oyuncularımıza çok iş düşüyor.İnşallah başarılı oluruz.

Ancak Eğer hoca 4-3-3 ile umut ve sneijder'i iç forvet olarak oynatmayı düşünüyorsa sıkıntı yaşayabiliriz.

Kenerdan oyunun kaderini degistirecek tek isim hayro.. hamlemizde az bu mac. Sinejderin acayip istekli olmasi lazim.yoksa isimiz cok zor

abi herkes hajro demişte chelsea maçında gördük.adamın olduğu kanadı otoban yaptılar.hajro ile çıksa idi ve chelsea maçında ki gibi olsaydı o zamanda millet "ya arkadaş bu adam kör mü?chelsea maçından hiç mi ders almadın.hajro ne yaptıda 11 e koyuyorsun" tarzı bir ton laf giydirirlerdi.kimse görmek istemiyor ama hajro kanat oyuncusu değil.çok net.kanat oynamak için çok yavaş kalıyor.ve mücadele gücüde zayıf.

Muslera

Veysel Chedjou Semih Telles

Melo

Yekta Selcuk

Sneijder

Umut Burak

Boyle bi kadro olur tahminimce, kanatsiz sistem kokuyor. Bence forvetler arkasi sneijderin en verimli oldugu bolge

bende kadroyu beğendim ama fikrini almak için soruyorum emre.şöyle bir kadro da fena mı olur;

muslera

veysel,zan,semih,hakan,

melo,telles,sneijder,selçuk,ontivereo

burak(umut)

zan yerine semih yada veysel yerine eboue de olabilir.sonuçta 5 yabancı yazdım.sen ne dersin.

bence de olabilir ancak ontivero henüz bu seviyelerde değil yekta veya ceyhun olmadan da defansif anlamda sorun yaşanması muhtemel. bu sezonu böyle geçirip takviylerle gelecek sezonu beklemek daha iyi diye düşünüyorum.

Niye siyah forma giyiyorlar hala.sarı kırmızı forma yasak mı.

yedek kulübemiz: Ufuk, Ceyhun, Hajrovic, Koray, Emre, Sabri, Berk İsmail..

4-3-3 isteyenler

Hangi kanat adamı ile golden uzaklaştığında verimsizleşen Sneijder sol da ya da yeteneği kısıtlı ama gol bölgesinde etkili Burak'la mı?

4-2-3-1

görmek isteyenler.

Hajrovic bir kanatta diyelim diğeri kim? Yekta? Burak? Umut? Sabri? (30 orta 1 isabet için mi?) Eboue? (ilk geldiğinde nasıldı orada hatırlayın)

Bu kadro ya 3-5-2 ya 4-3-1-2 ya da 4-4-2 oynar.

4-4-2'de Sneijder olmuyor.

3-5-2'de Melo'yu ekarte ettiğinde Antalya maçından hallice.

O zaman

4-3-1-2 tek çözüm böyle iken kadro.

Geri
Üst Alt