İlk 11'miz Belli Oldu

diziliş tahminen

------------------------------------Muslera-----------------------------------------

---Veysel Sarı--------Aurelien Chedjou---Semih Kaya----------Alex Telles-------------

---------------------------------Yekta Kurtuluş--------------------------------------

-------------------------Felipe Melo---------Selçuk İnan-----------------------------

---Umut Bulut-----------------------------------------------Wesley Sneijder---------

-----------------------------------Burak Yılmaz--------------------------------------

böyle olur.

4-3-3

--

muhtemelen olabilecek diğer diziliş.

--------------------------------------Muslera---------------------------------------

---Veysel Sarı----------Aurelien Chedjou-----Semih Kaya-----------Alex Telles---------

-----------------------------------Yekta Kurtuluş------------------------------------

-------------------------Felipe Melo----------Selçuk İnan----------------------------

----------------------------------Wesley Sneijder----------------------------------------

--------------------------Umut Bulut---------Burak Yılmaz----------------------------------

4-3-1-2. her açıdan iyi kadro.

Ya arkadaş anlayışınız kıt mı bu kadar?

Son maçlarda bariz ortaya çıkan hatta Sneijder'in bile dış basına veryansın ettiği sol içte oynaması ile düşen performansını tekrar kazanmak için forvet arkasınma kaydırmak amacıyla baklava orta sahaya geri döndük.

Bu hususta "kanadımız yok" algısını ise ileri uçta etkin olabilen Telles ve Veysel 'in performası ile aşmayı planlıyoruz.

Ayrıca Drogba , Burak ve sol içte oynayan Sneijder üçlüsü ile , umut burak ve forvet arkasında orta saha merkezine daha yakın oynayan rakibe oyun kurarken umut ve sneijder ile pres yapabilen bir galatasaray arasında muazzam fark olacaktır.

Bu maçta eğer kanatları bek oyuncularımız ile kullanabilir , sneijder ile topu daha fazla buluşturabilirsek ve top rakipteyken topyekün topun arkasına geçerek , umut , sneijder ile önde basabilirsek maçı rahatlıkla domine edeceğiz.

Bunları yapamazsak zaten ilerde top tutacak Drogba olmadığı için pozisyon üretemeyen kısır bir Galatasaray izleriz.

Ben açıkçası duyurulan ilk 11'i çok hayırlı buluyorum.Umut , Sneijder ve Yekta ile bek oyuncularımıza çok iş düşüyor.İnşallah başarılı oluruz.

Ancak Eğer hoca 4-3-3 ile umut ve sneijder'i iç forvet olarak oynatmayı düşünüyorsa sıkıntı yaşayabiliriz.

melih maalesef bazı arkadaşlar sadece eleştirmek için eleştiriyor.kalkıp tek forvet çıkalım demiş.yuh arkadaş ya.eğer rizeyede tek forvet çıkacaksak dükkanı kapayalım.ayrıca iki forvetimizden bir tanesi (umut) gayette iyi pres yapan bir yapıya sahip ve kolay kolay yorulmuyor.bu arkadaşların dediği sistemde (hajrolu) chelsea maçında çıktık Allah korudu.adamlar kevgire çeviriyordu.Allah'tan mancini erken anladı hatasını da oyunu dengeledik ve ikinci yarı tek kale maç oynadık.ve karşımızda chelsea olmasına rağmen ve yine çift forvet oynamamıza rağmen.ama dediğimi gibi sürekli eleştireyim diyen arkadaşlar var.eğer ki dedikleri gibi olursa maçtan sonra "ben demiştim" düşüncesi ile yazıyorlar.

hajro en az 30 dk oynasın bu maç,girdinğinde önde oluruz umarım 1 de asist veya gol yaptı mı morali yerine gelir

artık bu forum deplesmanda rahat bir galibiyet hak ediyor hadi GALATASARAY! en son benim gittiğim erciyes deplasmanından galibiyet aldın kır şu şansızlığı inancımız tam 4. YILDIZ GELECEK !

Kanatlar beklere emanet, orta saha baklava, ikili forvetin arkasında da sneijder. Bence bu kadroyla en iyi bu oynanır. Umutluyum açıkçası.

diziliş tahminen

------------------------------------Muslera-----------------------------------------

---Veysel Sarı--------Aurelien Chedjou---Semih Kaya----------Alex Telles-------------

---------------------------------Yekta Kurtuluş--------------------------------------

-------------------------Felipe Melo---------Selçuk İnan-----------------------------

---Umut Bulut-----------------------------------------------Wesley Sneijder---------

-----------------------------------Burak Yılmaz--------------------------------------

böyle olur.

4-3-3

--

muhtemelen olabilecek diğer diziliş.

--------------------------------------Muslera---------------------------------------

---Veysel Sarı----------Aurelien Chedjou-----Semih Kaya-----------Alex Telles---------

-----------------------------------Yekta Kurtuluş------------------------------------

-------------------------Felipe Melo----------Selçuk İnan----------------------------

----------------------------------Wesley Sneijder----------------------------------------

--------------------------Umut Bulut---------Burak Yılmaz----------------------------------

4-3-1-2. her açıdan iyi kadro.

Ikinci sistem daha faydali olur kanimca sneijderi nezaman kanata yerlestirsek yok oluyor.

İyi kadro, Allah bir şansızlık talihsizlik vermezse kazanacağız bugün...

Bu maç en doğru 11'dir.

1.Sneijder gerçek mevkisinde. Kötü oynama lüksü yok.

2.Burak en iyi anlaştığı arkadaşı ile forvette.

3.Umut pres yaparsa defansı rahatlatır. Ama 1 yıldır hep yedek çocuk, şimdi iyi olmaz burada linç ederler.

4.Yekta iyi oynarsa Melo daha efektif çıkar. Selçuk'ta daha etkili olur. (2.YARI Chelsea maçı gibi)

O zaman sorun nerede.

Yedekler daha kötü bence.Hem Ceyhun hem Koray var.Bari Salih veya Gündoğan'dan birini koysaydı.

bence de olabilir ancak ontivero henüz bu seviyelerde değil yekta veya ceyhun olmadan da defansif anlamda sorun yaşanması muhtemel. bu sezonu böyle geçirip takviylerle gelecek sezonu beklemek daha iyi diye düşünüyorum.

zaten o nedenle 5 orta saha koydum ve defansı daha sağlama almayı düşündüm.bence ontivereo bu tarz maçları kaldırabilecek kapasitede bir oyuncu gibime geliyor.oyuncuya güven ve şans vermezsen kendini geliştirme noktasında sıkıntı yaşar.2 sene önce semih ile emreç fenev derbisinde oynamışlardı pat diye ve müthiş bir maç çıkarmışlardı.tabi yine de üzerinde uzun uzadıya konuşulması gereken bir konu.ancak ne olursa olsun ben kanatta hajro dan daha fazla verim verebileceğini düşünüyorum.

hay 4-3-1-2nize

tutar umut sola sneijder sağa koyar belli olmaz tabi

Çeptalk

Yekta veysel harika cift forvet berbat

Su sneijderi ne zaman forvet arkasi

Yaya yakin oynatacak merak ediyorum

Resmen en büyük potansiyelimizi heba ediyoruz

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rizeye karşı tek forvet mi çıksaydık

Sent from my iPhone using Tapatalk

hay 4-3-1-2nize

tutar umut sola sneijder sağa koyar belli olmaz tabi

Çeptalk

Öyle yaparsa işte yine Mancini saçmalamış derim. Umut veya Burak'ı o teknikle kanatta kullanmak taraftarın önüne atmak ile eşdeğerdir.

Kullanmasını bilene Umut-Burak kraldır. Bilmezsen önce bu adamları taraftara sonra da kendini futbol ulemalarına yem edersin.

Umut yerine hajrovic sağda oynasaymıs ortada sneijder oynardı.

Oynayabilecek hemen hemen en iyi kadroyu sahaya sürdü Mancini.Sneijder'in yerinde oynaması da maçı rahatlatacaktır.

melih maalesef bazı arkadaşlar sadece eleştirmek için eleştiriyor.kalkıp tek forvet çıkalım demiş.yuh arkadaş ya.eğer rizeyede tek forvet çıkacaksak dükkanı kapayalım.ayrıca iki forvetimizden bir tanesi (umut) gayette iyi pres yapan bir yapıya sahip ve kolay kolay yorulmuyor.bu arkadaşların dediği sistemde (hajrolu) chelsea maçında çıktık Allah korudu.adamlar kevgire çeviriyordu.Allah'tan mancini erken anladı hatasını da oyunu dengeledik ve ikinci yarı tek kale maç oynadık.ve karşımızda chelsea olmasına rağmen ve yine çift forvet oynamamıza rağmen.ama dediğimi gibi sürekli eleştireyim diyen arkadaşlar var.eğer ki dedikleri gibi olursa maçtan sonra "ben demiştim" düşüncesi ile yazıyorlar.

katılıyorum zaten altta Ahmet altan adlı arkadaşımız da muhtemel dizilişi yazmış.Ben baklava orta saha bekliyorum.

Baklava orta saha eğer bekleriniz dinamik ise oldukça değişken bir diziliştir.Topun olduğu alana oyuncularınız kayarak yarı üçgen gibi o alanı parselleyebilir.

Burda önemli olan bek oyunculara hem orta saha hem de sneijder'in ver kaç yaparak alan açmaları ve geride kalan oyuncuların da kontra atağa karşı iyi kademe doldurmaları gerekliliğidir.

Bir tek Burak-Hayroviç değişikliği olabilirdi.Onun dışında normal kadro.

Geri
Üst Alt