İlk 11′miz Belli Oldu

Tamam yabancı sınırından dolayı Chedjou ve Hajrovic yok anladım ama şu kanatsız oyundan nefret ediyorum.Gerekirse sağ kanatta Sabri,sol kanatta Hamit olsun ama kanatlı olsun,Sneijder ortada olsun,tek forvet olsun.Bıktım şu merkezde sıkışan oyunumuzdan.Çok mu zor 4-2-3-1'i oturtmak?

yekta ceyhun aynı anda gereksiz.Terim bile bu kadar saçmalamazdı.topu artık hakan balta ileri çıkartır.

Burak'ın oldugu her 11 kötüdür...

Mancininin gelmesini en cok ben istiyodum ama 4-3-1-2den derhal vazgecmezse gitmesini isteyen ilk kiside ben olurum

Chedjou'yu oynatmamayı nasıl açıklayacak acaba maç sonu Mancini efendi...

sonunda sureklı dedıgım kadro cıkmıs bakalım nası olacak :S

Yine taraftarın itip kakmasıyla zar zor yenecek bir kadro.. Eboue yine sabote eder, güzel bi' hamle bekliyorum kendisinden..

Chedjou bile oynayamazken Burdisso'yu almamız saçmalık

Ceyhun yerine umut gündoğan oynayabilirdi..

Bu arada Akhisar'ın ilk 11'i çok ofansif.Orta sahada savunmacı olarak sadece Emin var.Dağıtırız büyük ihtimal.

kimi oynatalım rezilleri oynayan umut bulutu mu

yoksa tek forvet drogba mı

mecburuz

burdissoyu alacağımıza forvet alsaydık çok daha mantıklı olurdu

Adam gibi forvet yok,3 topcuyu toplasan adam akıllı bir golcü etmiyor,rezil bi durum,almadılar devre arası adam gibi bir golcü,3 golcü var hepsi birbirinden rezil...

Futbolu aktif takip etmeyenler belli

Kamerunun son milli maçını izleyin chedjou neler yapıyor

tapa tapa duuu

Snijder yine kanatta oynayacaksa izlememeyi düşünüyorum. Sinir sistemim dayanmıyor buna. İlk 5 dakka bakacam ona göre karar verecem.

Bu kadro ile 4312 mi yoksa 433 mi oynicaz..bakalim

* LG G2 Tapatalk *

Bu orta sahayla maça değil er meydanında güreşe çıkılır ancak.Sene sonu kaliteli bi takviye şart.

Kim 2-3 hafta güzel oynasa ve form tutsa o kişiyi beyfendi bir daha kadroya almıyor. Vallahi çok ilginç. Yani bir değil iki değil standarta bindirdi adam.

Geri
Üst Alt