İlk 11′miz Belli Oldu!

çift forvet değil 3 forvet arkadaşım anlayın artık basmıyormu ya. burak-didi-sno.

not:defansda chedjou-semih olmalıydı. ne yapmaya calısıyor hoca anlamadım gitti. chelsea macı geldi hala semih-balta.

sabri tercihi rezillik zaten.

Hay senin Sabri askina beeeee,sabriyle evde fifa oynarken bile kazanamiyorum ne deplasmani,düsmedi su takimin yakasindanbir türlü su adam.Isten erken cikacaktim sabri yi gördüm vazgectim,o kadar irite ediyor beni :(

Hocaaaaa, oyunculara soyle maci alsinlar, mac sonunda bulusuruz yoksa :DD

Abi siz nesiniz ne ayaksınız anlamıyorum ?

Yedeklerde tek stoperin Şecu olduğunu görüyorsun hala yedekte ne diye bu var diyorsun hayret bir şey ya..

Sağ kanat Sabri-Burak....Ne yapsam acaba izlemesem mi ?

Gökhan Zan, Koray, gerekirse Salih veya Ceyhun bunlarin eli armut mu topluyor? Bunlar da rahatlikla stoperde görev alabilir.

Salih denen sopa yutmuş arkadaş hiçbir bölgede rahatlıkla forma giyemez.

Sabri'nin Veysel'e göre pek bir artısını göremiyorum. Chedjou'nun da yedekte olmasına anlam veremedim, son haftaların en formda oyuncularından biriydi. Hakan'ın da Akyüz'e karşı bile beli kırılırken, acaba demeden edemiyor insan.

Her ne olursa olsun, bugün "deplasman fobisi" terimi ortadan kalkacaktır diye umuyorum.

Sabrinin olması iyi. Selçukun olması iyi değil... Ancak bu maçı alıcaz.

Sabri Burak kanadi nolacak yav.

Kagit uzerinde bir degerlendirme yaparsak, daha iyi bir kadro cikabilirdi. Ancak sonuc ne olursa olsun Mancini'ye guveniyoruz. Bununla birlikte umuyorum Sneijder'i merkezde kullanir.

Sabriyi ilk 11 de gören Iddaa Galatasaray yener oranini yükseltti :D

Kagit uzerinde bir degerlendirme yaparsak, daha iyi bir kadro cikabilirdi. Sonuc ne olursa olsun Mancini'ye guveniyoruz. Bununla birlikte umuyorum Sneijder'i merkezde kullanir.

4-3-3 kardeş 4-3-3 ;) şimdiden söyleyeyimde sonradan kahrolma. Ama akhisar maçındada solda kullandı bence gayet iyiydi renkdaş.

Sene 2014 oldu hala sağ bek Sabri oynuyor bıktım artık ya...

mancini kadro konusunda bu kadar eleştiri aldığına göre Fm oynamıyor sizin gibi :)

Yabancı hakkını yedeklerde Chedjou'dan yana kullanan adamın teknik direktörlüğü tartışılır. Eboue'yi ilk 11'e almayan adamın teknik direktörlüğü tartışılır.

Su sabri denen adamı sahada görmek istemiyoruz işte bunu anlamak bu kadar zor mu :mad-49:

Geri
Üst Alt