İlk 11′miz Belli Oldu!

Bu adam resmen takımın kaderiyle oynuyor. 2. olamazsak hesabını kim verecek bakalım.

Ontivero yedeklerde olabilirmiş, maçın durumuna göre 2.yarı oyuna alabilirdi.

Ama ne Ontivero nede Hayroviç bu formlarıyla ilk 11'e giremezler. Takıma alışmaları için yedek başlayıp skora göre 2.yarı oyuna girebilirdi.

yahu ben sistem tartışmıyorum ki. Her hocanın belli bir tarzı var ve ona göre kadro çıkartıyor. Sonuçlar iyi giderken mesela Bursa (6 gollü) maçında Ceyhun yaklaşık 19-20 top kesmişken de ne gerek var çapa görevindeki oyuncuya diyor muydun?

Bursa maçındaki oyun anlayışı ile şuanki oyun anlayışı aynı mı? 3-5-2 oynuyorduk o zaman.

O zaman geri 3'lünün ortasındaki eski tip libero görevinde oynuyordu. Sarkan topları alıyordu. Bu yüzden Bursa maçı tezin çürümüş oldu :happy0025:

Şimdiki sistemde yeri yoktur Ceyhun'un. 11'de de, yedekte de..

Durumun savunulacak bir durumu yok. Boşuna uğraşma..

Bu mancini gittikten sonra aklı başında hangi hoca olursa olsun ilk yollucagı oıyuncu ceyhun olur.Ben hayatımda bu kadar kazma bu kadar beyinsiz bir futbolcu görmedim.Bu adam 18 e almaya devam ediyor.Oda neden macta 1 0 öne gecersek bu kazmayı macı sogutmak ıcın alacak.Görende barcayla oynuyoruz sanacak.Bu kadarda korkaklık olmaz.

Bursa maçındaki oyun anlayışı ile şuanki oyun anlayışı aynı mı? 3-5-2 oynuyorduk o zaman.

O zaman geri 3'lünün ortasındaki eski tip libero görevinde oynuyordu. Sarkan topları alıyordu. Bu yüzden Bursa maçı tezin çürümüş oldu :happy0025:

Şimdiki sistemde yeri yoktur Ceyhun'un. 11'de de, yedekte de..

Durumun savunulacak bir durumu yok. Boşuna uğraşma..

bursa maçında 3-5-2 oynamadık. 4-3-1-2 oynadık.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=637IkVD4tLg[/media] izle tekrar anlarsın

bursa maçında 3-5-2 oynamadık. 4-3-1-2 oynadık.

:)

Sabri'nin sol bek oynadığı maçı demiyor musun? 6-0?

3-5-2 oynadık. Kanatlar bursa çıkarken defansı 5'liyordu, atağa çıkarken ortasahayı 5'liyordu.

Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki.. :)

yahu ben sistem tartışmıyorum ki. Her hocanın belli bir tarzı var ve ona göre kadro çıkartıyor. Sonuçlar iyi giderken mesela Bursa (6 gollü) maçında Ceyhun yaklaşık 19-20 top kesmişken de ne gerek var çapa görevindeki oyuncuya diyor muydun?

Ceyhunu ortada kullanmasi sence iyi mi kötü mü?

Bence her zaman kötü. Galatasaray Bursaspora 6 tane atti, Akhisara fark atti, fakat bu takimlarin hepsi savunmayi önde kuran, geriye dönüsleri yapamayan, acik oynayan, takim savunmasi zayif takimlardi. Evet ben söyledim, 6 gol yaniltmasin, bu söylediğim faktörlerden 6 gol oldu dedim.

Ortasahayi küme düsen takimlara karsi bile kontrol edemeğimiz maclar oldu. Modern futbolda hersey ortasahadan geciyor. Ne zaman kompact, bos alan vermeyen, geriye dönüslerini yapan takimlara karsi oynasak, ortasahayi rakiplere verdik. Antalyasporla oynadik, ortashaaya hakim oldular. Rizeyle oynadik, ortashaaya hakim oldular. Sivasla oynadik, ortasahaya hakim oldular. Ceyhun/Yekta, Selcuk ve Melo 3lüsü 3lü ortasaha oynayamaz. Selcuk ve Melonun yanina Guarin/Strootman stilinde bir ortasaha gerek. Ek olarak, El Shaarwy gibi pres yapan, pas yapan, geriye gelip, pozisyonunu alan, ortasahayi 5lemeyi sağlayan kanat forvetlerle ortasaha kontrol edilir.

Ceyhunu ortada kullanmasi sence iyi mi kötü mü?

Bence her zaman kötü. Galatasaray Bursaspora 6 tane atti, Akhisara fark atti, fakat bu takimlarin hepsi savunmayi önde kuran, geriye dönüsleri yapamayan, acik oynayan, takim savunmasi zayif takimlardi. Evet ben söyledim, 6 gol yaniltmasin, bu söylediğim faktörlerden 6 gol oldu dedim.

Ortasahayi küme düsen takimlara karsi bile kontrol edemeğimiz maclar oldu. Modern futbolda hersey ortasahadan geciyor. Ne zaman kompact, bos alan vermeyen, geriye dönüslerini yapan takimlara karsi oynasak, ortasahayi rakiplere verdik. Antalyasporla oynadik, ortashaaya hakim oldular. Rizeyle oynadik, ortashaaya hakim oldular. Sivasla oynadik, ortasahaya hakim oldular. Ceyhun/Yekta, Selcuk ve Melo 3lüsü 3lü ortasaha oynayamaz. Selcuk ve Melonun yanina Guarin/Strootman stilinde bir ortasaha gerek. Ek olarak, El Shaarwy gibi pres yapan, pas yapan, geriye gelip, pozisyonunu alan, ortasahayi 5lemeyi sağlayan kanat forvetlerle ortasaha kontrol edilir.

ben sistem tartışmıyorum. şuan hocanın oynattığı sisteme göre melo'yu yedekleyebilecek yani o görevi yapabilecek başka bir oyuncu yok diyorum sadece. Ceyhun'un neden yedekte olduğunu tartışıyoruz sonuçta. sistem değil.

Tamam senin dediğin gibi olsun ne diyeyim :)

Ayrıca Ceyhun da De Rossi gibi adam vesselam. Mancini de çok haklı onu oynatmakta.

Yahu kadro da o pozisyonda o görevi yapabilecek başka oyuncu varda ben mi bilmiyorum. banane ceyhundan. ceyhunu ya da sistemi mi övüyorum ben burda. en başından yazdıklarımı bi oku.

Güzel kadro.

Ayrıca Berk'e yazık diyorsunuz da Berki'de bu adam çıkarttı A Takıma. İlk onbirde falan yine bu adam şans verdi. Yoksa Berk mi vardı ortada.

Rahat bir galibiyet alırız.

Mancini'ye gelince herif zeki ama bana sanki bizde kalmak istemiyormuş gibi geliyor. Sanırım tazminatı kovalıyor yoksa kendini verse takımı adam edebilirdi.

Valla herkes de tam tersi oldu millet tapıyordu padişah ilan etmişlerdi şimdi nefret ediyorlar ben ilk geldiğinde nefret ediyordum şimdi seviyorum. Uzun yıllar bizde kalsa efsane bile olabilir ama bence kendi gitmek istiyor.

Puffff :dispirited: Bari çıkardığın bu kadroyu şöyle oynatıver be adam;

--------------------------------------- Ufuk -------------------------------------

Veysel -------------- Semih -------------- Hakan -------------- Telles

------------------------- Melo ------------------- Selçuk --------------------

Hajrovic ------------------------- Sneijder ------------------------- Yekta

--------------------------------------- Burak -------------------------------------

Geri
Üst Alt