- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Bu adam resmen takımın kaderiyle oynuyor. 2. olamazsak hesabını kim verecek bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yahu ben sistem tartışmıyorum ki. Her hocanın belli bir tarzı var ve ona göre kadro çıkartıyor. Sonuçlar iyi giderken mesela Bursa (6 gollü) maçında Ceyhun yaklaşık 19-20 top kesmişken de ne gerek var çapa görevindeki oyuncuya diyor muydun?
Bursa maçındaki oyun anlayışı ile şuanki oyun anlayışı aynı mı? 3-5-2 oynuyorduk o zaman.
O zaman geri 3'lünün ortasındaki eski tip libero görevinde oynuyordu. Sarkan topları alıyordu. Bu yüzden Bursa maçı tezin çürümüş oldu :happy0025:
Şimdiki sistemde yeri yoktur Ceyhun'un. 11'de de, yedekte de..
Durumun savunulacak bir durumu yok. Boşuna uğraşma..
bursa maçında 3-5-2 oynamadık. 4-3-1-2 oynadık.
yahu ben sistem tartışmıyorum ki. Her hocanın belli bir tarzı var ve ona göre kadro çıkartıyor. Sonuçlar iyi giderken mesela Bursa (6 gollü) maçında Ceyhun yaklaşık 19-20 top kesmişken de ne gerek var çapa görevindeki oyuncuya diyor muydun?
Sabri'nin sol bek oynadığı maçı demiyor musun? 6-0?
3-5-2 oynadık. Kanatlar bursa çıkarken defansı 5'liyordu, atağa çıkarken ortasahayı 5'liyordu.
Nasıl maç izliyorsunuz anlamıyorum ki..![]()
biraz önce geniş özeti paylaştım izle tekrar sen de göreceksin.
Ceyhunu ortada kullanmasi sence iyi mi kötü mü?
Bence her zaman kötü. Galatasaray Bursaspora 6 tane atti, Akhisara fark atti, fakat bu takimlarin hepsi savunmayi önde kuran, geriye dönüsleri yapamayan, acik oynayan, takim savunmasi zayif takimlardi. Evet ben söyledim, 6 gol yaniltmasin, bu söylediğim faktörlerden 6 gol oldu dedim.
Ortasahayi küme düsen takimlara karsi bile kontrol edemeğimiz maclar oldu. Modern futbolda hersey ortasahadan geciyor. Ne zaman kompact, bos alan vermeyen, geriye dönüslerini yapan takimlara karsi oynasak, ortasahayi rakiplere verdik. Antalyasporla oynadik, ortashaaya hakim oldular. Rizeyle oynadik, ortashaaya hakim oldular. Sivasla oynadik, ortasahaya hakim oldular. Ceyhun/Yekta, Selcuk ve Melo 3lüsü 3lü ortasaha oynayamaz. Selcuk ve Melonun yanina Guarin/Strootman stilinde bir ortasaha gerek. Ek olarak, El Shaarwy gibi pres yapan, pas yapan, geriye gelip, pozisyonunu alan, ortasahayi 5lemeyi sağlayan kanat forvetlerle ortasaha kontrol edilir.
Tamam senin dediğin gibi olsun ne diyeyim
Ayrıca Ceyhun da De Rossi gibi adam vesselam. Mancini de çok haklı onu oynatmakta.
Tamam senin dediğin gibi olsun ne diyeyim
Ayrıca Ceyhun da De Rossi gibi adam vesselam. Mancini de çok haklı onu oynatmakta.
özetin ilk üç dakikasını git izle argümanını çürüttüm demesini iyi biliyosun![]()
Yahu tamam ne diyorsan öyle olsun. Maça kadar az işim var bi dur![]()