ilk 7 haftada 8 gol yemiş olmamız

Muslera'nın 7 maçta sadece 1 kez kalesini gole kapaması düşündürücü açıkçası.

dünkü maçı çıkarırsan, 6 haftada 5 gol yemiştik.

bir tane antep maçı 50 metre'den atılan inanılmaz gol. (extreme)
bir tane fb maçı olmayan penaltı.
bir tane ads maçı olmayan penaltı.

dünkü maçı istatistik dışı değerlendiriyorum çünkü ortada bir gs falan yoktu. okan hoca tarafından bir anda 4-4-2'ye çevrilmiş, orta sahasında 6 numara bulunmayan, sanchez'siz, torriera'sız, zaman zaman jelert'in sol açık falan oynadığı, çorbatize edilmiş bir gs kadrosu vardı.
Bu konuyu açmış olan taraftarımsıya kapak yaptığın için eline sağlık velicim. Benden bir isteğin var mı kardeşim

Bir de bizim 6 da 6 yapmamız herkesi yanıltıyor oynadığımız 7 takımın 5 tanesi ligin en zayıf takımı adana demir, Hatay, Antep, Konya takım falan değil. Samsun Göztepe Eyüp Trabzon gibi takımlarla oynamadık daha

Defansta son 2 sezona göre daha savruğuz bu sezon. Umarım sezon ilerledikçe daha sağlam bir savunma performansı oturacaktır. Sadece yediğimiz gol olarak değil maç içerisinde bazen rakibi çok fazla üzerimize çekiyoruz bunu değiştirmek lazım.

dünkü maçı çıkarırsan, 6 haftada 5 gol yemiştik.

bir tane antep maçı 50 metre'den atılan inanılmaz gol. (extreme)
bir tane fb maçı olmayan penaltı.
bir tane ads maçı olmayan penaltı.

dünkü maçı istatistik dışı değerlendiriyorum çünkü ortada bir gs falan yoktu. okan hoca tarafından bir anda 4-4-2'ye çevrilmiş, orta sahasında 6 numara bulunmayan, sanchez'siz, torriera'sız, zaman zaman jelert'in sol açık falan oynadığı, çorbatize edilmiş bir gs kadrosu vardı.

Gol hususunda katılıyorum normal sartlarda bu kadar yemezdik şanssızlık hakem saçmalıkları vs... Ama benim canımı asil sıkan husus geçen 2 yıla oranla daha çok pozisyon vermemiz.. Bu kadar geçiş yemememiz lazım

Maç sayısına değil de rakiplere bakmak lazım

Geçen yıl 26 golün 2’sini Hataydan, 1’ini Konya’dan, 1’ini Adana DS’den, 2’sini Rizeden, 1’ini Antep’ten, 1’ini Fenerbahçe’den ve 4’ünü Kasımpaşa’dan yedik.

Geçen yıl yediğiniz 26 golün 12’sini bu 7 takımdan yedik zaten.

Hatta önceki yıllara da baksak Kasımpaşa, Hatay, Konya, Adana, Rize maçları karşılıklı gollü geçer.

Anormal bir durum yok yani.

Hatta kasımpaşa’dan son 10 maçta gol yemediğimiz maç sayısı 1, evet sadece 1.

Kasımpaşa maçında 3-0 öne geçmişken tempoyu düşüremeyip,sürekli yüksek tempoda oyun oynayarak goller yemek süpriz değil.Haftada 2 maç oynayan takım olarak skoru aldığımızda gerekirse kaos çıkararak oyun hızını düşürmeliyiz.

Oyuncular robot değil her maç güç ve dikkat gerektiren oyunu oynayamazlar.

İyi futbola değil daha fazla atılan gole puan veriliyor.

Geçen sezon başlangıcı.

Screenshot_1.webp

İlk 7 haftada 4 gol yedik ve fikstür zorluğu tartışılabilir geçen sezona göre. ifb dep dengeliyor diyebiliriz bir nebze.

Hadi bu sezon için 3 penaltı, kopmuş maçlarda yenen goller desen yine kotarmıyor çünkü çok net pozisyonlar veriyoruz ve daha dengesiz bir takım defansı sergiliyoruz.

Bu sezon hemen her maçta gol yiyoruz, duran top penaltı vs. katılıyorum ama bu durum düşündürücü. Umarım bir yerde kesilir maç başı 1 gol ortalaması.

kaç gol yeseydik 0 falan mı
abi siz nasıl hayatlar yaşıyorsunuz
bugüne kadar yediğiniz önünde yemediği ardında mı yaşadınız

hiç mi halinizden memnun değilsiniz

3 golu son maçta yedik , 1 tanesi akıllara zarar fb penaltı jokeri , tartışmaya değer değil

bu arada takımın çehresini değiştiren eklemelerin olduğu maçlarda ligde;

rize maçı 0 pozisyon
antep maçı neredeyse 0 posizyon
fb deplasmanı 2-3 pozisyon (sonuçta deplasman derbisidir. son derece doğal)

aslında takımda savunma anlamında bir ilerleme söz konusuydu ama son paşa maçı işte çorbasyon olunca o savunmayı göremedik tabii.

bu arada takımın çehresini değiştiren eklemelerin olduğu maçlarda ligde;

rize maçı 0 pozisyon
antep maçı neredeyse 0 posizyon
fb deplasmanı 2-3 pozisyon (sonuçta deplasman derbisidir. son derece doğal)

aslında takımda savunma anlamında bir ilerleme söz konusuydu ama son paşa maçı işte çorbasyon olunca o savunmayı göremedik tabii.
Bence o maçta 3-0 olana kadar iyiydi. 34te 3 oldu al topu oyna dedik gelmeye başladılar

fb, ads ve antep maçı gollerini saymıyorum. Ads maçı uyduruk penaltı, Antep maçı kopunca orta sahadan yenen gol. Fb maçı da uyduruk penaltı. Normalde 5 gol yedik denebilir

23 gol atan takım için 5 gol yemek bence doğal. Avrupa için sıkıntı olabilir ama çünkü çok pozisyon veriyoruz

Geri
Üst Alt