ilk duyduğunuzda sizin en fazla şaşırtan transfer

Bu sezon Pjanicle Serdar Dursun.Serdar Dursun'un haberini bile gazeteci Ertan açıklanmasına yakın haberi yapmıştı.Pjanic'i de Juventus alıyodu Juventus vazgeçti o da Şampiyonlar Ligi'nden dolayı Beşiktaş'a geldi..

lisedeyken yaz gecesi maçı var diye oturduğum alex fener'e gelince şaşırmıştım

galatasaray'da da altan aksoy.

yaşla ilgili olabilir

Anelka zu FB'dir şüphesiz. 2000 öncesi transferden anlayacak kadar dünya futbolu bilmiyordum. Özellikle 2002 sonrası büyük takımlarda kimler oynuyor haşır neşir olmaya başladım. O süreçte Türkiye'ye çok star denebilecek statüde adam geldi ama hepsi kariyerlerinin son demlerindeydi. 30 yaşın altında olup adını bizim lige gelmeden önce de duyduğum ilk isimdir Anelka o yüzden fena halde şaşırmıştım ama zaten Fener de o dönem yıldızlar geçidi gibiydi bizim taraftan bakınca.

Geri dönüp bakınca ise kesinlikle Ribery diyorum. O yaşta o yetenekte bir adamı Fransa gibi bir ülkeden getirebilmek hem de o haldeki bir Galatasaray'a sansasyonel bir başarıymış. Tutamamak ise sansasyonel bir hata olmuş.

İlk duyduğumda şaşırdıklarım Sneijder ve Elano. Kapta Sneijder bildiriminin olması çok tuhaf gelmişti. Elano da aniden basında çıkmadan açıklanmıştı çok şaşırmıştım.

Mehmet topuz.. Herifin bjk formasıyla fotoları çıkti 2 gün sonra fenere gitti

açık ara sneijder

mevkisinde dünyanın en iyilerinden biri olan adamın 28 taşında ne olursa olsun bize geleceğini beklemiyordum

Keita olabilir. Sabah açıklanmıştı hiç ismi de geçmiyordu medyada.

Geri
Üst Alt