Selam aleykum, uzun zamandir forumu takip ediyorum ve nasip bugun uye olmakti.. Degerli yorumlarinizin yaninda bende yorum ve tartismalara katilmaktan cok memnunum..
Kayseri macina gelirsek sunu soymeke istiyorum, bu maci kazansak ne olacakki, sizler gibi bende cok rahatsizim bu yil sergilenen futboldan..
1. Son 2 sezondur takim sampiyon, buda yoneticiler, idareciler ve futbolculara kredi sagliyor
2. Sampiyonlar liginden gruptan cikarak buyuk bir basari sagladik ve netice olarak kimse ligdeki durumdan cok sikayetci olmadi..
Evet bende oyle dusunuyorum bu takim 2yildir sampiyon ama bazi seyleri cok kolay unutuyoruz.. bu iki sampiyonlugun mimarlari bugun nerdeler?
Riera, Selcuk, Emre Colak, Hakan Balta, Umut Bulut, Burak Yilmaz, Milan baros, Necati, Elmander ve Engin Baytar, ve teknik ekip?
Drogba,Sneijder, Chedjou, Bruma,Hajrovic, Mancini falan bunlar takimi sampiyon etmedi..
Ilk yil sampiyon oldugumuzda saydiklarim en onemli isimler ya formsuz yada takimdan gonderildi.. bukadar kolaymi adam satmak?
Bugun bakiyoruz takim parcalara bolunmus, drogba kendini takimdan daha ustun goruyor, selcuk ve burak digerleriyle uyumsuz ve sneijder asla Galatasarayda oynayacak sistem oyuncusu degil + yetmedi Galatsarayin futbol felsefesine negativ olan bir hoca getirdik..
Bunlari gectim, bugun Selcuk 3m euro aliyordur tum alacaklariyla, ve sergiledigi futbol ortada. simdi bu adamlara bukadar para veriyoruz ve kayseri deplasmanlari disinda galibiyetleri yok.. Drogba desen 7+ milyon euro , zaten hepsini yazamam ama en etkili 2ismi soyledim ve bugun en cok takimi berbat hale getiren ikili bu isimdir..
bu iki faktorun kotu taraflari:
1- selcuk inan= Bu adam yuzunden takim hizli hucuma gidemiyor, mac icinde aldigi tum toplari defansa bomba gibi veriyor ve bu nedenle tum hatalar defansta oluyor. + Melo kendi oyununu oynayamiyor cunku yanindaki selcukun isinide yapiyor.. Fiziksel olarak, Mental ve dayaniklik olarak resmen cokmus bir adam var.. Bunun ana sebepleri bence tok olmasi, simarmasi ve kisisel sebepleri yuzunden takima zarar veriyor ve biz buna profesyonellik degil amoterluk diyoruz.. Zaten ligden havlu attik ve burasi dingonun agri degilse oraya gerekirse sabri sarioglu monte edlir
2. Drogba: Bu adamin kariyerine lafim olmaz, zaten laf soyleyecek insanin beyninden suphelenirim.. Ama Drogba bizde Drogba olmadi, o chelseanin drogbasi orda efsene oldu ama biz oyle bi hava yarattikki sanki 100yillik cimbomlu drogba ve onu padisah yaptik. bugun bakiyoruz adam takim arkadaslarina taktik ve nasil oynayacaklarini soyluyor, ve yetmedi heryerden freekick cekiyor ama biz taraftar olarak onun kariyerine saygi duyup eyvallah dedik ama dananin kuyrugu Chelsea macinda basladi.. Morinho cikmi diyorki drogba soyle boyle, daha maca 2 ay var, drogbanin akli chelsea macinda ve ona hazirlik yapiyor dediler.. Eyvallah herkez kotu oynayabilir ama bu forma bir jubile formasi degil ve en cok canimi acitan sey Drogba bilerek kotu oynamasi ve bizi bir arac olarak kullanip kendini chelsea taraftarina sevindirdi.
chelsea macini norvec kanalinda izledim yemin olsun adamlar boyle ezik oynayan bir deplasman takimi gormediklerini soylediler ssampiyonlar liginde hele ilk 16da boyle ezilen takim gorulmedi.. Evet chelsea cok guclu bir takim ama Basel gibi takim gelip catir catir oynadi..
Sona gelirsem bu takimda revizyon sart diyecegim ama bir *** cuvali kadar oyuncu aldik, Allah yardimcimiz olsun.. Herkez buraka kiziyor, emreyi kucuk goruyor ve sabri sariogluya alay ediyor ama bu adamlar en azindan yurek ve ruh var!!
Drogba mancini sneijder bilmem nedir bu yabanci sevgisi, simdi gundemi 5+2 diye meskul ediyorlar bizi, bu tur oyunlara gelmeyelim
saygilarla Arslan