- 26 Eylül 2012
- 118.762
- 66.987
- 4.818
Helal olsun bizzat kendim de sövüyorumHer sefer sövüyorum helal et.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Helal olsun bizzat kendim de sövüyorumHer sefer sövüyorum helal et.
Seni bu tarz topicler altinda gormek beni üzüyor
1. Fenerbahce 74
2. Galatasaray 71
3.Bjk 68
4.Basak 66
5-Kayseri 56
6.Trabzon 54
7.Göztepe 51
Pesimi bırak Mahir !!
Alay etme ezeli rakibimizleFb kalan maçlarının tamamını kazansa 74 puan görebiliyor mu acep?![]()
Fenerbahcemiz bizi üzmüstürSenin kadar degil LOL
Fb kalan maçlarının tamamını kazansa 74 puan görebiliyor mu acep?![]()
Artik buzlar erimeli benim umudum yok ama senin gibi 1 ahbabima bunu yapmamali ZarperBenim yaptigim yorum uzerinden Serkan'a gecirmeni bana yesil ışık olarak algilamali miyim yoksa durumumuz halen devam ediyor mu?
Artik buzlar erimeli benim umudum yok ama senin gibi 1 ahbabima bunu yapmamali Zarper
Artik buzlar erimeli benim umudum yok ama senin gibi 1 ahbabima bunu yapmamali Zarper
Yanlış safta yer alıyorsun seni saflarımıza davet ediyorum, son haftalarda yaptığı kötü tahminlerle ekibimizin yakasını bırakmayan SS i yalnız bırakma zamanı geldi artık2 dk. uzar misin?Adam seni gorunce olacagi varsa da olmaz.
Başakşehir'e yenilirsek işimiz oldukça zor ama olur da yakın takipte kalırsak baskıyı kaldıramayacaklardır yine.
Bjk ve Basak maclarindan kac puanla ayriliriz sence?
Iki caps biledim diye sildi eski kankasıni bunu haketmedigimi düşünüyorum2 dk. uzar misin?Adam seni gorunce olacagi varsa da olmaz.