GSC Anket İlk Yarıyı Kim Lider Bitirir?

İlk Yarıyı Kim Lider Bitirir?

• Kullanılan toplam oy
    272
Gs
Fb
Bjk

Ilk yarı bu şekilde bitecek.

gençleri bu kez yeniceğimizi düşünüyorum. bjk maçında ise yine onlar favori olarak cıkar . ama koyarız :) bence biz lider bitiricez. AMİN

Drogbamız olsa 100% çakarız derdim. Şimdi bu maç 70% bizim diyorum.

I am the one who knocks!

Net Fener.

Gencler ve Besiktas deplasmanindan toplam 6 puan cikarmamiz pek gercekci degil.

Hakemlerin vereceği kararlara bakar.Penaltı olursa fener,elle gol olursa bejeke,hakemleride yenersek GALATASARAY.

penaltılar ile fb tabiki, adamlar ile rekabet etmek mümkün mü ? 90 dakika full defans yap gol yeme, son dakikalarda bir penaltı kap 3 puanı. böyle bir extramız olsa, 34/34 ile şampiyon oluruz. basın sıkıstıgında penaltı, süper doğrusu.
Geçen sezon sadece maçlar uzatiliyordu. Bu sene hem uyduruk penaltılar hem de abartılmış uzatmalar ile kombineli maç kazanıyorlar ya da zarzor puan elde ediyorlar.
Bakınız: FB-ESES 2-2

I am the one who knocks!

beşiktaşla maçımız + fenerin kalan maçlarını evinde oynama avantajı

Başakşehir eziklere yenilmez.Bizde gençlere ve bejeke ye bir güzel yerleştirdikmi sonrası sular seller.

Gençler'e 0-1, kargalara da 0-2 felan bekliyorum. Kargalar her ne kadar iyi olsa da bize karşı işlemez. Lider kaparız ve sene sonu şampiyon oluruz. Bu takım bu sene .... .... şampiyon!

Beşiktaş bize yenilir biz Gençlere puan bırakırız Fener 2 hafta yenip lider kapatır... Senaryo bu takipte kalın

Galatasarayın ankette bu kadar çok oy alması Hamza Hamzaoğlu'nun takımı ne hale getirdiğini gösteriyor..

Beşiktaş lider bitirir, peşinden biz 1 puan farkı koruyarak ikinci bitiririz.

Geri
Üst Alt