GSC Anket İlk Yarıyı Kim Lider Bitirir?

İlk Yarıyı Kim Lider Bitirir?

• Kullanılan toplam oy
    272
Şampiyon olacağız bak görürsün Bjk olamazsa.

Hamza 6 ay için geldiği takımda öyle neşter vuracağını falan sanmıyorum ben. Vereceksin tam yetki diyeceksin ''arkandayız'' diye o zaman belki yapar.
Şu takımın şampiyon olması için.

Semih kesik yiyecek.
Telles satılıp yerine bizi yarım sezonluk biri alınacak yada Tarık,Hakan iyi kötü yarım sezon idare edecek,hem Telles'den girecek şemsiyeden kurtuluruz hemde +1 yabancı kontenjanı hakkımız olur.
Selçuk artık her maç oynamayacak.
Hamit forma yüzü görmeyecek.
Anadan doğma bir golcü alınacak.

Hamza 6 ay için geldiği takımda öyle neşter vuracağını falan sanmıyorum ben. Vereceksin tam yetki diyeceksin ''arkandayız'' diye o zaman belki yapar.
Şu takımın şampiyon olması için.

Semih kesik yiyecek.
Telles satılıp yerine bizi yarım sezonluk biri alınacak yada Tarık,Hakan iyi kötü yarım sezon idare edecek,hem Telles'den girecek şemsiyeden kurtuluruz hemde +1 yabancı kontenjanı hakkımız olur.
Selçuk artık her maç oynamayacak.
Hamit forma yüzü görmeyecek.
Anadan doğma bir golcü alınacak.

Şampiyon yaparsa Hamza Hamzaoğlu ile sözleşme uzatılacağını herkes biliyor.

Biz bitiririz.

Haftaya Beşiktaş'ı yeneriz. Başakşehir Fener'e puan kaybettirir, bence yenecek hatta.

1.Galatasaray 35
2.Beşiktaş 35
3.Fenerbahçe 33-34

tahminim.

Biz bitiririz.

Haftaya Beşiktaş'ı yeneriz. Başakşehir Fener'e puan kaybettirir, bence yenecek hatta.

1.Galatasaray 35
2.Beşiktaş 35
3.Fenerbahçe 33-34

tahminim.

Konyaspor'un Bjk'yi yeneceğini varsaymışsın.En az 6 farklı yenmemiz gerekiyor Bjk'yi lider bitirebilmemiz için.Şu an 5 averaj öndeler,Konya'ya da 1 farklı galip gelirlerse.

GS lider olur ilk yarı bitiminde puanlarda söyle olur;

1.Galatasaray-38
2.Beşiktaş-36
3.Fenerbahçe-33

Fener başakşehiri yenemez.Bence bjk biterecek ilk yarıyı lider.Onlara cakıp 2.bitiririz.

Galatasaray - BJK maçını berabere bitirecekler, FB'de zaten Başakşehir'i yener bir şekilde, 3 korner bir penaltı ile.

Azis yine 2010-2011'de ki gibi estiriyor artık dinleyen izleyen polis de bırakmadılar, şike-hırsızlık-şaibe her şey doğal ve iyi bir şey oldu.

Fener sike ile mali goturuyor. O yuzden fener ilk yariyi bilmem ama sezonu lider bitirir bence.

Galatasaray diyenler (ben dahil) dünkü maç ile yanılmış oldular.

Bizim puan almamız demek Fenerbahçe'nin lider bitirmesi demek oluyor. Anketteki azınlık haklı çıkacak gibi.

Galatasaray diyenler (ben dahil) dünkü maç ile yanılmış oldular.

Bizim puan almamız demek Fenerbahçe'nin lider bitirmesi demek oluyor. Anketteki azınlık haklı çıkacak gibi.

8 puan penaltılar ile, 4-5 puan kalecilerin mallıkları ile. böyle bir ortamda rizespor bile lider olurdu.

Geri
Üst Alt