GSC Haber İlkay Gündoğan: "19, 20 ya da 35 yaşında, herkes kendini en iyi şekilde hazırlaması gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1775676096088.webp

İlkay Gündoğan: "İlk yarı çok iyi futbol oynadık. 3-4 olabilirdi. Defansa çok iyi yardım ettik, toplar bizde kaldı. İkinci yarıya da aynı eforla başladık. Üçüncü golü atabilirdik ama atamadık. Golü yedikten sonra biraz düşüklük yaşadık. Üçüncü golü bulduktan sonra da oyun bizim lehimize döndü ve Göztepe'nin oyunu kırıldı. Doksan dakikayı rahat bir şekilde bitirdik. Hep bu deplasmanın zor olduğu konuşuluyordu. Hem Göztepe taraftarı hem de bizim taraftarımız çok güzeldi. Yolumuza devam ediyoruz."

Kalan haftalarda takımın en önemli oyuncusu olacağını düşünüyor musun?

İlkay Gündoğan: "Onu bilemem tabii ki sonuçta hocanın tercihi. Benim için fark etmez; 19, 20 ya da 35 yaşında, herkes kendini en iyi şekilde hazırlaması gerekiyor. Çünkü her an herkese ihtiyacımız olabilir!"

İlkay Gündoğan: "Kadın Voleybol takımımızı tebrik ediyorum. Naz'ı da ayrıca tebrik ederim. Bu büyük camia için kupa kaldırmak çok özel bir duygu olması gerekiyor. İnşallah bu sezon sonunda bana da nasip olur."

Hepiniz aklinizi basiniza alin!

City'de geçen sene bile oynadığının yüzde 10u kadar oynayamıyorsun. Bazen ilkay gündoğan mı bu diye düşünüyorum. 1 sene bu kadar dramatik çöküş çok acayip kaç yaşında olursan ol.

Geri
Üst Alt