İlkay Gündoğan, Barcelona'dan Ayrılmak İstediğini Yönetime İletti

Uğurun dediği gibi yoklarsan sadece gelmez dediği gibi ilgi alaka göstereceksin böyle adamlara acur iyi ilgi gösterir yalar yıkar koklar getirir fbsine bizde ağzı açık nasıl oldu ya bu adam GSliydi deriz düşman yaratırız kendi kendimize.

Sonradan sövmemek için ilgimiz varsa bu seneki boşlukta devreye girip almak lazım ...

Bizim yönetim alamaz bu adamı. Kulübe kendi ayaklarıyla gelse dahi imza attıramaz bizim transfer komitesi. O kadar işbilmez ve beceriksizler.

Uğurun dediği gibi yoklarsan sadece gelmez dediği gibi ilgi alaka göstereceksin böyle adamlara acur iyi ilgi gösterir yalar yıkar koklar getirir fbsine bizde ağzı açık nasıl oldu ya bu adam GSliydi deriz düşman yaratırız kendi kendimize.
Öyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım diye gezen adama da Güney Amerikalı topçu muamelesi yapıp kulübü tanıtmaya, yıkayıp yağlamaya gerek yok heralde. Buranın yönetimlerden ibaret olmadığını, camiayı, kimin kime nasıl yaklaştığını vs tanıyordur heralde yeterince. Kulüp istediği parayı verebiliyorsa gelir ha yok bu bahanelere sığınıp ben parama bakacam FB'ye gidip diyorsa da kendi bileceği iş, bu seçimi yapan örnekleri çokça karşımızda.

Bu tarz adamları sadece parayla ikna edemezsin ,ozel oyuncular için özel şeyler yapılmalı yani bizdeki çomar tayfayı düşününce İlkay randevu bile vermeyebilir

Saranin gelmesi mertensin olması ayrıca tek başına torreranin orta sahanın defansif yükünü çekemeyecek olması ,birde en büyük sebebin yönetimin beceriksizlikte çığır açabilecek potansiyelinin olması nedeni ile bize gelmesi çok zor .
Zaten Okan hoca istese de alınca oynatmıyor bakınız zaha ziyech ndonbele oliviera kohn adekuphe aurier Yusuf demir ..
Gitsin uzaktan izleyelim tabi İngiltere İtalya falan yapsın.

Öyle Galatasaraylıyım böyle Galatasaraylıyım diye gezen adama da Güney Amerikalı topçu muamelesi yapıp kulübü tanıtmaya, yıkayıp yağlamaya gerek yok heralde. Buranın yönetimlerden ibaret olmadığını, camiayı, kimin kime nasıl yaklaştığını vs tanıyordur heralde yeterince. Kulüp istediği parayı verebiliyorsa gelir ha yok bu bahanelere sığınıp ben parama bakacam FB'ye gidip diyorsa da kendi bileceği iş, bu seçimi yapan örnekleri çokça karşımızda.
GSliyim demesi başka ilgi görmesi başka özel adam bunlar ilgi ister ki bence Citye geri gider. Adam GSli olabilir ancak TR de yaşamak istiyor onu ikna etmek gerekli ortamın kaos olan bir yere gelmek istemez huzurlu olacağı yere gelmek ister ki fb yi takip ediyorsa çokta kaotik ortamda olduğunu biliyordur ama ben futbolcuların takım tutmalarına inanmıyorum parayı tutuyorlar daha çok.

Saranin gelmesi mertensin olması ayrıca tek başına torreranin orta sahanın defansif yükünü çekemeyecek olması ,birde en büyük sebebin yönetimin beceriksizlikte çığır açabilecek potansiyelinin olması nedeni ile bize gelmesi çok zor .
Zaten Okan hoca istese de alınca oynatmıyor bakınız zaha ziyech ndonbele oliviera kohn adekuphe aurier Yusuf demir ..
Gitsin uzaktan izleyelim tabi İngiltere İtalya falan yapsın.
Eeee bunlar iyise neden transfer istediniz sürekli eksik diye ? Gerçekten de buradan mı vuracaksınız Okan hocaya reis ?

İkna edilecek kişi İlkay değil eşi.

İlkay geçen sene de ikna edilememişti yanlış hatırlamıyorsam... İlkay sadece fenere giderse beceriksizlik olarak adlederim. Konuşulan takımlar Barça City vs...

Farih demirel miydi kimdi o ve dayı işin içine girerse gelir
Normalde erden olsa banko getirirdi
Hatta gelmek istemesede geitrirdi 😂

1724066360029.png

Al Nassr, İlkay Gündoğan transferi için Barcelona ile resmi görüşmelere başladı. (Diario Sport)

Cristiano Ronaldo , Ilkay transferini bitirin talimati vermis.

Geri
Üst Alt