İlkay Gündoğan: "Bu yaz Galatasaray'a transfer olmam"

ilkay'-cok begendigim bir oyuncudur &gurborger.
nazarimda bi nevi la masia cıkısli>&< *xavi izdusumumuludur.

*bolge olarak ilk cikis -*merkez orta saha bolgesi- idi , ust yapi da AM^C'e evrildi.
kendisini inanilmaz gelistirdi. kariyeri adina kismen guardiola donemi olsa da-kanimca bold kirilma ani -gectigimiz yıl >>>****başı xavinin basa gelmesiyle oldu .

kulube inanilmaz bagli bir adam. zaten zamanla da ()ilkay ()torreira tand'emi ile oynaabilirdik. . .

velhasil -zor transfer oznesi idi, yine de keske olsaydi dediklerimden....

saygi ve selamlar .
Öpüyorum >>> ()
Ben de seni öpüyorum bebişim

Hepsi paracı gs filan hikaye, gelecek adam city sonrası gelir efsane olur futbolu burada bırakırdı. 35 yaşından sonra yallah arabistan çöllerine!

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bostayken gelmedi bonservisli hiç gelmesin.

Kabul edelim para bir tarafa Galatasaray taraftarı olmak bir tarafa.

O işi metin oktay yaptı ve efsane oldu. Herkesten aynı davranışı bekleyemeyiz.

Hangi yaz olacak. Kadayıf olmana ramak kaldı. Futbolun komaya girince de gelme artık bir zahmet.

Avrupa'da takım bulamadığımda gelicem diyor 35'den önce gelmez ama gelirse Mertens etkisi yaratır

Adam Barça'da kalacak muhtemelen. Rekabetin en yüksek olduğu yerlerde zaten normal yani gelmek istememesi. Biz olsak biz de kalırız orada akıl var mantık var.

77 yaşında mı gelecn İlkay?

Lan madem gelmeyecen senelerdir niye Galatasaray’liyim diye ayak cekiyon.Soruldugunda profesyonelim dersiniz ama duygusalliktan dolayi tuttugunuz takimi dilinizden dusurmezsiniz.Transfer olmaya gelince de ne hikmetse profesyonelliginiz agir basip kaşarlaninca gelmeye calisirsiniz tuttugunuz takima. Yuruyun gidin gelmeyin hic. Dunyanin parasini kazanmissin gelmissin 33-34 yasina Galatasaray’liyim diyon hala gelmeyecem bu yaz diyon. Gelme git Barcelona’da takil.Bedavaya oynayacan zate burda sogan ekmege talim kalacan.Ne paraymis arkadas sanki asgari ucretle calisiyosunuz yillardir doymadiniz paraya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

seneye geliyor yani anlaşılmış!!

Bak şurdan ...
Haber falan çıktığında da en çok ben muhalefet bu herife.
Kağnıya dönmüşsün zaten yürü git nereye gidiyorsan istersen fenere git.

Sögüşleyecek takım arıyorsan daha sonra ifb'de oynayabilirsin. Bizden uzak ol.

Başka yaz da biz almayız.

Geri
Üst Alt