GSC Haber İlkay Gündoğan: "Frankfurt ilk golü bulduktan sonra bizim takımda moral bozukluğu hissettim"

Siz vasat performanslari al gulum ver gulumle ovmeye devam edin ilkay Cityde boyle rahat takilsa klopp malzemeci yapardi kendisini..
Bize seviye atlatacaj gercek ilkayi izlemek istiyorum bu silueti degil
City de izlediğin ilkayı oynatan doğru rolleri veren adam pep bizde onun tırnağı etmeyecek başka biri var olay ilkayda mı oluyor sence düşün bakalım

Daha dur bu ne ki? Maçta pas alamadığı için küsenler, taraftarın homurdanması ile triplenenler, gol kaçırınca morali bozulanlar, bir iki gol atınca bir şarkı ile dans edenler, bir iki maç iyi oynayınca maaşını az bulanlar, daha neleeer neleeer. Alışırsın.

City de izlediğin ilkayı oynatan doğru rolleri veren adam pep bizde onun tırnağı etmeyecek başka biri var olay ilkayda mı oluyor sence düşün bakalım

İlkay bu takima liderlik edecek yeri gelecek ikinci hoca olacak yeri gelecek okandan iyi analiz edecek..Etliye sutluye bulasmadan durmayacak ortalikta..
Cok ucuk bir beklentim yok kendisinden dandik eyup macinda bile bir esprisini goremedik.. Hadi ilk maclari diyoruz sineye cekiyoruz.. Ama sanede de ayni seyler yasandi benzer bir hayal kirikligini kaldiramayiz artik

Çok haklı. 1-2 kere daha fark yiyelim içinden geçecek takımın. 1 maçta anlamış olayı, bizim için ilk de değil bu arada, hemen hemen her maç aynı şeyler. 3 farklı öne geçsek bile 3-1 olunca bocalıyoruz.

1 gol atınca 3 puan aldık, 1 gol yiyince maçı kaybettik gibi davranmak nedir harbiden. ŞL maçlarında hangi takım bu kadar kolay dağılabiliyor. ŞL geçtim Avrupa Ligin'de de aynısını yaşadık.

Bu arada kendisi de 1-1 olana kadar sahanın en iyisiydi. Ne istediğini, nasıl oynanması gerektiğini bilerek oynadı.

Oyuncu teknik direktör olarak görev yapsın. Ciddiyim Okan'dan bin kat daha başarılı oluruz.

İlkay bu takima liderlik edecek yeri gelecek ikinci hoca olacak yeri gelecek okandan iyi analiz edecek..Etliye sutluye bulasmadan durmayacak ortalikta..
Cok ucuk bir beklentim yok kendisinden dandik eyup macinda bile bir esprisini goremedik.. Hadi ilk maclari diyoruz sineye cekiyoruz.. Ama sanede de ayni seyler yasandi benzer bir hayal kirikligini kaldiramayiz artik
Anlıyorum seni ama daha ikinci maçında bunu bekleyemezsin adam bu haliyle bile çıkıp özür dilemiş yani hiçbir suçu yokken bile yani 5 gol yememiz frankfurta diş geçirememizin sebebi ilkay mı diyorsun gerçekten futbol bu 11 kişi ile oynanıyor yunus pas hatasını yapıyor ilkay flash gibi gelip topu mu çıkaracak sane konusunda haklısın ama benim saneyi savunduğumda yok sane bu kadar hata yapıp top kaptırıyorsa ilkay ne yapsın bunu görcek hoca saneyi ikinci yarıya çıkartmayacak sorun kenarda ilkayda değil

singo hazır değildi falan diyor

takımdaki en iyi adamdı ya fizik olarak

Aynen ilkaylik birsey yok boyle devam sane icin de oyle diyorduk baslarda .
Adam ne etliye ne sutluye karisiyor boyle devam ederse 5 mac sonra kufredeceksiniz.
Burasi yatma yeri degil ilkay efendi yillarin en ust seviyede gecmis cik top oyna al gulum ver gulumlerle bizi uyutma.. Biz seni buralar icin aldik sahada yoksun
Hocaya 2 laf edelim önce bu 1 İlkay takımın en iyisiydi buda 2 orta saha düşmanı herif geçen yine İlkay'a sallıyordu neymiş takımın gerisindeymis nah takımın gerisinde takımdaki en hazır adam çapsız herif hocaymis köy ligi hocası

Ben ilkayi da Beğenmedim bu maç açıkçası. Orta sahamiz bence yerlerdeydi. Keza herkes lemina diyor çıkması bence de yanlıştı ama arkadan gelen herif aldı topu singo kornere atmasa orda da golü yiyorduk.

Bence bizim takım mental olarak yerlerdeydi aman daha fazla sicmiyim dedikce oluk oluk akittilar sahaya

Hocaya 2 laf edelim önce bu 1 İlkay takımın en iyisiydi buda 2 orta saha düşmanı herif geçen yine İlkay'a sallıyordu neymiş takımın gerisindeymis nah takımın gerisinde takımdaki en hazır adam çapsız herif hocaymis köy ligi hocası

Topa degmedigi icin takimin en iyisi diyorsunuz topa degmedi dolayisiyla pas hatasi yapmadi aldigini da sagina soluna 2 metre onune verdi..
Vasatseverlik aliskanlik olmus sizde ilkay ciksin adam gibi topunu oynasin hep beraber ovelim

Abi İlkay topu alsın da taktiğimiz neydi anlatsanıza.

lemina topu alıyor İlkay sane barış aynı yerde.

Bu ligde de aynısıydı neden oyuncular üst üste biniyor. İlk yarının sonuna lemina sane barış üst üste biniyor. Kanattan boş koşu atan bir insan evladı yok.

Bu takımda jakobs önünde erenle çıkarım saneyi forvet arkası hariç oynatmam diyim. Adama koşmak zulüm geliyor topla dripling atan adam çalım peşinde.

10 milyon maaşla adam kovalamaya devam edin. Bir daha fenerle yarışmaya çalışıp oyuncu alanın anasına söverim çok net banımı da alır defolup giderim.

Ben ilkayi da Beğenmedim bu maç açıkçası. Orta sahamiz bence yerlerdeydi. Keza herkes lemina diyor çıkması bence de yanlıştı ama arkadan gelen herif aldı topu singo kornere atmasa orda da golü yiyorduk.

Bence bizim takım mental olarak yerlerdeydi aman daha fazla sicmiyim dedikce oluk oluk akittilar sahaya

Ac bak sane konusuna ilk mesajlara hep ayni tarz yorumlar ben de dahilim buna.. Ama gozum acildi artik vasatseverlige savas aciyorum an itibariyle .

İcardi’den kaptanlık alınıp kendisine verilmeli. Saha içi ve dışında kaptan gibi her şeyiyle.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Topa degmedigi icin takimin en iyisi diyorsunuz topa degmedi pas hatasi yapmadi aldigini da sagina soluna 2 metre onune verdi..
Vasatseverlik aliskanlik olmus sizde ilkay ciksin adam gibi topunu oynasin hep beraber ovelim
Yav renktas İlkay müthiş değildi ama takımda bir şeyler yapmak isteyen tek oyuncuydu diğerleri ayak uyduramadı. Saçma gollerden sonra iyice dağıldık. hocaya göre takımın gerisindeymis İlkay yav senin takımın ne ki ilkaya laf yapiyon. Bence İlkay yarı iyiydi 60dan sonra oda düştü.

Yav renktas İlkay müthiş değildi ama takımda bir şeyler yapmak isteyen tek oyuncuydu diğerleri ayak uyduramadı. Saçma gollerden sonra iyice dağıldık. hocaya göre takımın gerisindeymis İlkay yav senin takımın ne ki ilkaya laf yapiyon. Bence İlkay yarı iyiydi 60dan sonra oda düştü.

Bu adam biz basi kesik tavuk gibi gezmeyelim diye alindi..Buranin 10 kati stresli maclara cikti..Ben ilkayin hicbir agirligini isyanini goremiyorum sahada..
İnsallah adaptasyon surecidir

Bu adam biz basi kesik tavuk gibi gezmeyelim diye alindi..Buranin 10 kati stresli maclara cikti..Ben ilkayin hicbir agirligini isyanini goremiyorum sahada..
İnsallah adaptasyon surecidir
2 Golden sonra takım mala bağladı bence oda ayak uydurdu. İlkay da gamsız takılırsa bız b.ku yemişiz zaten

Hocayı ye ilkay yoksa kafayı yersin cityde hayvan gibi itibarlı oyunculara nasıl oynanması gerektiğini öğretiyordun anadolu takımı hocasından emir alıyorsun şimdi malesef.

Samsunspor Avrupa'da maça çıkmış gibiydi. Avrupa'da bu kadar kırılgan ve zayıf mentale sahip Galatasaray izlemek alışkın olduğumuz şeyler değil. Bu oturmamalı. Berbat bir kimlik yerleşmeye başlıyor takıma.

Geri
Üst Alt