İlkay Gündoğan: "Galatasaray'da iki yıllık sözleşmem var. Belki daha uzun kalırım"

Arif Çelik

Berlin Panteri
İlkay Gündoğan: "Galatasaray'da iki yıllık sözleşmem var. Belki daha uzun kalırım. Hâlâ futbolcu olmaktan bıkmadım. İçimde büyük bir hırs var, hâlâ yüksek seviyede oynamak için. Vücudumun durumuna bağlı olarak belki de daha uzun süre kalırım. Galatasaray'da çok mutluyum.

Antrenörlük de benim için çok önemli bir konu. Bu yüzden lisanslarımı almaya başladım. Futbol kariyerim bittikten sonra kesinlikle kendimi bu alanda görüyorum."

lkay Gündoğan: "Galatasaray'a en iyi şekilde katkıda bulunmak istiyorum. İlk hedef Şampiyonlar Ligi'nde play-off. Bunun için kazanmamız gerekiyor. Rakipler zayıf değil. Şampiyonlar Ligi'nde her maç küçük final. Bunu böyle görmeliyiz."

Kicker

1760966724427.webp

Son düzenleme:
Fiziken düşmezse 4 sene daha oynar.

Mertens da iki senelik gelmisti ama devam etti

Eger basarili olmaya devam edersek takim’la beraber ilkay da yükselir ve devam etmek ister

Tamam abi tamam. Bi gun ovdugumuz ertesi gun ölüyor bu memlekette. Sen de abartma cik topunu oyna.

Dünya futbolunda Galatasaray'a gelmek için parayı ve prestiji reddedecek iki futbolcu kalmıştı, biri ilkay diğeri hakan ç. sonrasında bu devirde kapanmış oluyor.

Sonraki yıllarda ben çocukken Galatasaraylıydım, uefa'yı kazandığımız maçları çocukken heyecanla izlerdim diyen nesil bitiyor. tadını çıkarın çünkü lanet olası zaman işte bu kadar hızlı geçiyor

İlkay tarihimizdeki en zeki ve klas 4 5 topçudan biri.Kıymetini bilmek lazım umaım Okan Hocam interin başına geçtiğinde İlkay da bizim hocamız olur

Bence iki yil oynayip sonra TD olur veya oyuncu-teknik direktör olur.

Dünya futbolunda Galatasaray'a gelmek için parayı ve prestiji reddedecek iki futbolcu kalmıştı, biri ilkay diğeri hakan ç. sonrasında bu devirde kapanmış oluyor.

Sonraki yıllarda ben çocukken Galatasaraylıydım, uefa'yı kazandığımız maçları çocukken heyecanla izlerdim diyen nesil bitiyor. tadını çıkarın çünkü lanet olası zaman işte bu kadar hızlı geçiyor
Aman sorun yok, Can Uzun, Kenan Yildiz falan Galatasarayli deniyor, onlarin bi 10 sene sonra Galatasaray'a gelmek için can atmalarinida görürüz yav ki yeni nesilde Galatasarayli çok oldugundan bizim gelecegimiz parlak görünüyor bu konuda.

Aman sorun yok, Can Uzun, Kenan Yildiz falan Galatasarayli deniyor, onlarin bi 10 sene sonra Galatasaray'a gelmek için can atmalarinida görürüz yav ki yeni nesilde Galatasarayli çok oldugundan bizim gelecegimiz parlak görünüyor bu konuda.
imkansız abi kenan yıldız dediğin adamın piyasa değeri 75 milyon euro

modric bile oynuyor devam keee

İlk defa sıfır t. geçmişsin ve harbiden uefayı gören nesil hakan dan sonra bitiyor müthiş tespit

Sorun yok seneye Cl alırız daha fazlası olur gelecek için :)

2 yıla bile pek içim atmıyordu ama iyi başladı, devamı daha iyi olacak gibi. Sözleşmesini tamamlasın, bakılır...

Geri
Üst Alt