GSC Haber İlkay Gündoğan: "Herkesin sorumluluk alması gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768678897541.webp

İlkay Gündoğan: "Çok üzücü bir skor. Bu kulübün, bu camianın, bu taraftarın bize karşı beklentileri var. Bizim beklentilerimiz var. Şampiyonluk kazanmak, iyi futbol oynamak. Bu sorumluluğu herkesin alması gerekiyor. Bir lider biri olarak ben almalıyım aynı şekilde."

İlkay Gündoğan: "Bu seviyede futbol oynarsan, her 3-4 günde 1 maç oynamaya hazır olman gerekiyor fiziksel ve mental olarak. Çaresi yok, hepimiz profesyoneliz. Haftada 1 maç olur, 3 maç olur, fark etmez! Herkes elinden gelenin en iyisini yapmalı hazır olmak için. Bunun bir özürü falan yok. Hepimiz profesyoneliz. Hepimiz nasıl kazanıldığını biliyoruz. Kendimize, arkadaşlarımıza, kulübümüze ispatlamalıyız."

İlkay Gündoğan: "Atletico Madrid maçına özgüvenli gitmek istiyorduk. Yeni bir maç olacak. Kendi stadyumumuzda, taraftarlarımız ile birlikte Liverpool maçı gibi özel bir akşam olsun istiyoruz. İnşallah en iyi şekilde performans koyup iyi bir skorla o maçı alırız. Bu taraftar, bu camia bunu hak ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız."

Ya yürü git önündeki topa vuramadın az daha gol yiyorduk

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Saha içinde ilk sen almalısın zaten bu hal ne birader

Bir sakatlık gecirmelik halin kalmış, emekli moduna girdin be

Kes allahın sinamekisi

Uyardım ulan almayın bu adamı diye

Neymiş ilkay çocukluk hayaline kavuşacakmış

Al ilkay çocukluk hayaline kavuştu,sen neye kavuştun bi düşün

Jog atan jubile bekleyen adam izlemek istemiyorum.

Ama sasirmamak lazim, maksimumu oynamis adam salacak tabi burda kebap ortam ve parasi cebe geldigi surece.

isyan çıkarman lazım hocam
böyle olmuyor

el atman lazım
yoksa ihale üstüne kalacak

senelerce beraber çalıştın
MARESCA hocayı iyi bilirsin
gerekeni yap

Helal sanada la çocukluk aşkı falan diye 35 yaşında geçirdin kulübe kontratı adamsın

Barış Özbek, Ahmed Barusso, kel Volkan falan daha etkili olmuştur bu forma altında. Geri pas yapmak dışında bir işe yaramıyor.

Önce kendinden basla, hic bir halt oynadigin yok, tamam cok büyük bir beklentim yoktu cünkü bizim takima gelen ayi gibi fiziki olmali iki cigerli kosmali ki göze batmasin ama böyle kariyerli bir oyuncu olup da bu kadar etkisiz kalman kabul edilecek birsey degil.

Kendisi macta kadroda olmadigi icin sorumluluk almayan arkadaslarini eleştirmiş. Atletico macinda oynarsa gerekli sorumluluğu alacaktır.

Kendin ne sorumluluk aldın? Bekara karı boşamak kolay

Geri
Üst Alt