GSC Haber İlkay Gündoğan: "İlk 30 dakika çok sabırsız oynadık. Aceleci davrandık. Kolay top kayıpları yaptık"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1759607738184.webp

İlkay Gündoğan: "İlk 30 dakika çok sabırsız oynadık. Aceledi davrandık. Kolay top kayıpları yaptık. Sonrasında da 10 kişi kaldık. Beşiktaş'a karşı 55-60 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Ama iyi mücadele ettik. 2. golü de bulabilirdik. 3 puana daha yakındık. Ancak 90 dakika itibarıyla 1 puana mutlu olmamız gerekiyor."

İlkay Gündoğan: "Keşke 11 kişiyken sabırla oynasaydık... İlk 30 dakika bize ders olması lazım. Onu milli takım arası sonrası iyi analiz etmemiz gerekiyor."

(beIN Sports)

bu adam çok zeki ve diğerleri yetişemiyor

Büyük adam ya yorum yapamam yani kendimde o hakkı görmüyorum.

Parçalı ile görmekten ziyadesiyle mutluyuz bunu söyleyebilirim.

ilk 30 dk top cıkaramadık yav neyin acelesini ettik

Haklı. Alelacele karşı kaleye yıktık topu. Adamların kontra oynadığını bile bile. Her sene bjk maçı aynı boku yaşıyoruz. Bu şekilde topu yıkıp gol bulduğumuz son büyük maçı hatırlamıyorum.

Zaten ilk yari futbol oynamadik ki , ne oynadik nasil oynadik kimse anlamamistir

Bu sabırsız ve telaşlı oyun işini 3 sezondur konuşuyoruz. Allahtan Kerem'le oynamadı İlkay. Sinir krizleri geçirirdi muhtemelen.

FB deplasmanlarında sabırlı ve telaşsız oyunumuz sonuç veriyor ama onun dışında hatırlamıyorum, sürekli bir langırt hali var, öyle olunca genelde alıyoruz maçları, setlerimiz kuvvetsiz kalıyor sabırlı oyunda.

İlkay normalde cityden çok farklı bir oyun anlayışı olan yerde oynuyor ona rağmen elinden geleni yapıyor.Normalde set oyununun kralı bu adam ama bizde hücumda kanatlara uzun saçma paslarla oyun kendisinin üzerine kurulmuyor ben hala diyorum hocamızla performasının en az yarısını gösteremeyecek gelmeden öncede yazıyordum burada.Bu adam normalde takım set'e yerleşir ve dar alanda ver-kaç veya beklenmedik defans arkası paslarıyla oynayan adam ama kullanamıyoruz.

Geri
Üst Alt