GSC Haber İlkay Gündoğan: "İlk 30 dakika çok sabırsız oynadık. Aceleci davrandık. Kolay top kayıpları yaptık"

Haklı. Alelacele karşı kaleye yıktık topu. Adamların kontra oynadığını bile bile. Her sene bjk maçı aynı boku yaşıyoruz. Bu şekilde topu yıkıp gol bulduğumuz son büyük maçı hatırlamıyorum.
Hep öyle yapıyoruz oyun olgulaşmadan atak bitiriyoruz sonra geçişte yine yiyoruz pozisyonları.

Milli arada teknik direktörlüğe terfi ettirilmeli

İlkay Gündoğan: "İlk 30 dakika çok sabırsız oynadık. Aceledi davrandık. Kolay top kayıpları yaptık. Sonrasında da 10 kişi kaldık. Beşiktaş'a karşı 55-60 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Ama iyi mücadele ettik. 2. golü de bulabilirdik. 3 puana daha yakındık. Ancak 90 dakika itibarıyla 1 puana mutlu olmamız gerekiyor." (beIN Sports)
Okan buruktan fazla futbolu biliyor ama umarım taraftarın çoğu anlar.

İlkay normalde cityden çok farklı bir oyun anlayışı olan yerde oynuyor ona rağmen elinden geleni yapıyor.Normalde set oyununun kralı bu adam ama bizde hücumda kanatlara uzun saçma paslarla oyun kendisinin üzerine kurulmuyor ben hala diyorum hocamızla performasının en az yarısını gösteremeyecek gelmeden öncede yazıyordum burada.Bu adam normalde takım set'e yerleşir ve dar alanda ver-kaç veya beklenmedik defans arkası paslarıyla oynayan adam ama kullanamıyoruz.
At osimhene, at barışa, kafayla vurmaya çalışsınlar. Üç senedir oyun zerre değişmedi. Öncesinde de İcardiye atiyorduk. Orta saha xavi iniesta busqest 3lusu olsa yine ileriye top sisiricez.

3 senedir adam akilli sette oynayamiyoruz zaten kral inşallah sen bu noktaya sert bir sekilde parmak basabilirsin.

set oyunu diye bisey yok cünkü, hemen acele bi sekilde öne gitmeye calisiyoruz

Bak izle Bodo macinda da aynisi olacak

Set oynamıyoruz ve 3 senedir şampiyon oluyoruz. Set isteyen Terim’in son senelerini hatırlasın. Okanball = Şampiyonluk

Oyunu çok eleştirme kesiği yersin
Zaten bir kaç maç sonra eleştirmeyi, gördüğün eksiklikleri söylemeyi bırakırsın muhtemelen

Bu oyun bizim genlerimizde var .Bu oyununu oynamadigimiz zamanda biz Galatasarayiz buyuk takim boyle oynamaz diye agliyonuz .

Osimhen çok sabırsız ve ayarsız oynuyor aynisini Liverpool maçında da yaptı İlkay fircaladi

Oyunu koş koşa aceleye osimhen sevk ediyor biraz akıllı olacaksın her top hızlı oynanmaz

Doğru konuşuyor bu herif Kolormatik ifbliden daha iyi asistan olur Kolparatora.
1759610539448.webp

Okan hocayı severim ama 3 senedir set oyununda 1 gram gelişim yok gerekirse İlkaydan destek alması lazım adam set oyunun masterını yaptı kaç sene boyunca City'de.

Geri
Üst Alt