GSC Haber İlkay Gündoğan İstanbul'da

Sane yürüyor sen yürüyon nasıl olacak şap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kafasında gs sapkasi ve atkisiyla Türkiye'nin en buyuk kulubune geldim desin.

Performansı düşmezse bize çok başka şeyler izletebilecek bir adam.

Mertens etkisi yapabilecek yegane adam (Griezmann'ı saymazsak).

Herife hakaretin bini bir para idi, nedense forumumuz ve twitter aslında GSli olmadığını falan düşünüyodu ama maaşının yarısından fazlasını bırakarak geliyor günün sonunda

Mükemmel hamle oldu başı kesik tavuk gibiydik Rize maçında. OB bi oyun falan aşılayamayacak böyle bi herifi injekte ederek büyük iş başardık. Sahada olduğu müddetçe derli toplu hücum eder mantıklı işler yaparız. Kanatları vs. acayip oynatır Sane'nin GS kariyerini kurtarma ihtimali var bu hamlenin. Ayriyeten Sara için de rekabet iyi olacaktır ayrıca bi şeyler kapabilir ne kapsa kardır

Son olarak abilikte de bir numara bir herif olacağı görüşündeyim. Herif örnek profesyonel + yerli/yabancı arası köprülük yapabilecek biri + Cimbomlu. No-brainer 1 transfer idi

barçaya gitmek yerine bize gelmeliydin. ya da barçadan sonra tekrar city yerine bize gelmeliydin. biraz gecikmeli oldu ama oldu. muhteşem bir oyuncu. inanılmaz bir winner. tam bize yakışacak oyuncu. umarım 2 sene performans verir de topçunun tillahını izleriz

Orta saha geliyor, hem de en teknik olanı. Bu adam 6 oynar, 8 oynar, 10 oynar, 9 bile oynamışlığı var.

umarım hocamıza futbol nasıl oynanmalı konusunda biraz fikir verir. Sahaya çıkmasa bile sırf bu konuda yapacağı katkılarla bile maaşını hak edecektir.

Vallaha benim aklımdaki gibi takımı sahiplenirse eğer ben futbolu bıraktıktan sonra yardımcı hocalık ve sonrasında hocamız olarak bile görmek isteyebilirim kendisini.

Mertens için de aynı şeyleri düşünüyordum ama onun planları başka. Takımın başında ileride bir Mertens-İlkay koalisyonu olsa ne güzel olurdu be.

Geri
Üst Alt