GSC Haber İlkay Gündoğan: "Sakatlıktan yeni döndüm, kolay değil. Bende de eksikler var"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1764101417531.webp

İlkay Gündoğan: "Üzücü bir akşam oldu. İstediğimiz performansı sahaya yansıtamadık. Sabırlı ve sakin olarak oyun kurmak istedik ama çok hata yaptık. Özellikle ilk yarı çok fazla top kaybettik. İkinci yarı daha iyiydik. Diyecek bir şey yok... Eksiklerimiz var. Bende sakatlıktan yeni döndüm. Takım olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Bende de eksikler var. Şu anki en kırılma nokta bir daha sakatlanmamak. En azından bir 60-70 belki 90 dakika daha oynamam gerekiyor. 4-5 hafta sahalardan uzak kalmaktan sonra biraz riskli ama o riskleri almam gerekiyor. Kendi ritmimi bulup daha iyi olmama gerekiyor. Bunu biliyorum. Çok üzücü bir kayıp ama önümüze bakacağız."

Evet gördük baba. Olur.

İki pas yapıp boşa da kaçabilirdin yav heralde. Kimse senden 15km koşmanı beklemiyordu zaten.

pas verdikten sonra hareketlenmesi çok azdı daha etkili oynayabilirdi ilkay kalibresindeki bir oyuncu

bu adam 35 yaşında normal.. arkası sağlam olacak kafası rahat olacak alacak verecek ceza sahasına girecek.. bu yaşta mertensin fiziği ve kondisyonu çok daha iyiydi..

Sanki 8 ay oynamadi. Haha. Birak aga ya
Aga 1 ay uzak kalinca oyle bir anda formda geri donmesini mi bekliyorsunuz? Singo da da aynisi dendi simdi Ilkay'a.

8 ay falan ne alaka sen bir 1 ay antrenman yapma bak ayni performansi verebilirmisin sporda?

Senlik bir şey yok reyiz, kafana takma.

Amma ve lakin antrenör-oyuncu olmanı çok isterim. Takımı sen hazırlasan, taktiği ve oyun anlayışını sen belirlesen daha iyi olurduk diye tahmin ediyorum. En azından sezon başında çok geniş bir kadroya sahibiz demezdin şüphem yok. En az iki transfer daha yaptırırdın.

Aga 1 ay uzak kalinca oyle bir anda formda geri donmesini mi bekliyorsunuz? Singo da da aynisi dendi simdi Ilkay'a.

8 ay falan ne alaka sen bir 1 ay antrenman yapma bak ayni performansi verebilirmisin sporda?
2 metreye pas bile atamadi. Top kayiplarini sayamadim bile. Ne konsantre olmus ne birsey. Mücadelede etmedi pek. Kötü oynayabilirsin ama mücadele etmezsen kabul edilemez yani

İlkay Gündoğan: "Bugün istediğim performansıma ulaşamadım. Maç ritmine ihtiyaç var. Şu anki en kırılma nokta bir daha sakatlanmamak. Kadro dar, eksiklerimiz var. En azından bir 60-70 belki 90 dakika daha oynamam gerekiyor. 4-5 hafta sahalardan uzak kalmaktan sonra biraz riskli ama o riskleri almam gerekiyor. Kendi ritmimi bulup daha iyi olmama gerekiyor. Bunu biliyorum."

Son dönem de izledigim en kötü orta saha performansiydi

Selcuk inan’in son döneminden bile kötüydü

Sakatligi bayagi etkilemis ilkay’i

Topla dönüsleri falan bildigimiz ilkay degildi umarim hizli toparlar cünkü ihtiyacimiz var

Ne sakatlığı yaşıyonuz be aga. Jübile maçlarında kakara kikiri top oynayan topçular gibiydin bugün.

Geri
Üst Alt