İlkay Gündoğan, Tekrar Manchester City'de

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
1724152049640.png

Manchester City, İlkay Gündoğan'ı bedelsiz olarak kadrosuna katmak üzere. (AS)

Habere göre, Suudi Arabistan ve Türkiye'den teklifler almasına rağmen İlkay Gündoğan, Guardiola ile konuşup City’e dönme kararı aldığını iletti. City ile İlkay Gündoğan’ın anlaşması halinde transfer gerçekleşecek. İki taraf arasında herhangi bir sorun olmadığı, anlaşmanın kısa süre içerisinde sağlanma ihtimalinin oldukça yüksek olduğu ifade edildi.

Fabrizio Romano: "Barcelona'nın %100 İlkay Gündoğan'ın bedavaya gitmesine izin verdiğini anlayın. Manchester City, geri dönüşü gerçekleştirmek için Gündoğan'ın menajeri ile şu anda İngiltere'de anlaşmanın detayları üzerinde çalışıyor. Daha önce açıklandığı gibi, Pep Guardiola EVET dedi. İlkay'ın yeşil ışığına az kaldı

37-38de de Türkiye'de alıcısı olacak.

niye 33de gelsin

35 yaşında bize gelse burada şöyle savunulur: ''37 yaşında mertens ligin içinden geçti. 35 yaşında ilkayı düşünemiyorum''

Hakanın da bunun da bize gelmesini istemiyorum. Uzaktan Galatasaraylı olun ve avrupada bırakın futbolu.

dönen dönsün
ben dönmezem yolumdan

Toreira sara ilkay ossıyla kucaktan kucağa gezdirirlerdi bizi clde

Büyük gslı ilkay toptan anladığı için bunu akıl etti ve gssinin başarılı olması adına sevdalısı olduğu takımın formasını giymeyi erteledi

Dünya kadar vergi odeyecen gel işte bize.. herhalde bonservisi karşılığı City vergiyi ödemeyi kabul etti, yoksa sacmalik

İyi Galatasaraylı olduğunu söyleyip böyle davranışlarda bulunamazsın. Açıklamayacaktın o zaman. Gelmişsin 34 yaşına, ne kadar top oynayacaksın daha?

herifin süper kupa maçı sonrası arda ile yaptığı muhabbeti hatırlayın. takım arkadaşlarından beyni yok diye bahsediyordu.

adam guardiola sistemine o kadar alıştı ki çevresinde iq düşük insan görünce delirmeye başlıyor

Geri
Üst Alt